ایا پیکر تراشی خطرناک است؟ پیکرتراشی چه عوارضی دارد؟

0

آیا پیکرتراشی ضرر دارد؟ پیکر تراشی یک راه حل قطعی برای فرم دهی به بدن و لاغری موضعی است؛ اما موضوعی که ذهن اکثر افراد را درگیر می‌کند این است که «ایا پیکر تراشی خطرناک است؟»

پیکرتراشی عملی است که روزانه صدها نفر در حال انجام آن هستند و بدون هیچ مشکلی با انجام آن به فرم بدنی دلخواه خود دست پیدا می‌کنند. پیکر تراشی عوارض دارد، اما اگر به اصولی‌ترین روش و به دست بهترین جراح انجام شود عوارض آن کاملا گذراست و جای نگرانی نیست.

در این مقاله تمامی عوارض پیکرتراشی را برای شما لیست می‌کنیم، همچنین توضیح می‌دهیم که چطور با مراقبت‌های قبل و بعد از عمل، عوارض احتمالی پیکرتراشی را به حداقل برسانید و در نهایت راه و روش انتخاب بهترین جراح برای پیکر تراشی را بررسی می‌کنیم.

آیا پیکرتراشی ضرر دارد؟ عوارض احتمالی پیکر تراشی

آیا پیکر تراشی خطرناک است؟ ضررهای پیکر تراشی در صورتی که توسط یک جراح ماهر انجام شود و کلیه نکات مراقبتی قبل و بعد از عمل هم رعایت شود جزئی و گذرا است؛ عوارض جزئی ناشی از بیهوشی و… هم با گذشت یک الی دو هفته بعد از عمل به طور کامل رفع می‌شوند.

همانطور که می‌دانید پیکر تراشی یا Body Sculpture یک عمل جراحی است که با هدف لاغری و فرم‌دهی به بدن انجام می‌شود؛ انواع پیکر تراشی در دو دسته تهاجمی (با جراحی) و غیرتهاجمی (بدون جراحی) قرار می‌گیرند. پیکر تراشی با جراحی مانند هر عمل دیگری یک سری عوارض احتمالی دارد که با مراقبت و رعایت بعضی از نکات طی یک الی دو هفته ابتدایی بعد از عمل رفع می‌شوند.

از طرفی در روش های غیرتهاجمی پیکر تراشی عوارض خیلی کم‌تر است اما به همان نسبت ماندگاری و قطعیت نتیجه پیکرتراشی هم کم‌تر است.

تفاوت پیکر تراشی با جراحی و بدون جراحی چیست؟ کدام روش پیکر تراشی بهتر است؟ در جدول زیر عوارض پیکر تراشی را به صورت کلی در روش‌های با جراحی و بدون جراحی مقایسه کرده‌ایم:

روش های تهاجمی (با جراحی) عوارض روش های غیر تهاجمی (بدون جراحی)
ضعف بعد از به هوش آمدن ایجاد تورم در ناحیه
حالت تهوع ناشی از بیهوشی بروز درد در حین انجام کار با دستگاه (قابل تحمل)
احتمال خونریزی جزئی در ناحیه عمل قرمز پوست در ناحیه
بی حسی در ناحیه جراحی خارش ناحیه بعد از انجام کار با دستگاه
بروز درد بعد از عمل (قابل کنترل با مسکن) ایجاد کبودی جزئی در ناحیه
ایجاد تغییر یا حذف بافت پوست در بعضی از روش‌‌ها عدم تقارن در بعضی از بخش‌های بدن

کدام مدل پیکر تراشی عوارض کم‌تری دارد؟ تهاجمی یا غیر تهاجمی؟

انواع پیکرتراشی غیر تهاجمی مثل لیپوماتیک، کرایولیپولیز، آر اف کویتیشن، هایفو لاغری، بادی جت و… عوارض کمتری نسبت به روش‌های تهاجمی پیکر تراشی مثل ابدومینوپلاستی و لیپوساکشن دارند؛ زیرا پیکر تراشی تهاجمی به بیهوشی، برش و بخیه نیاز دارد مثل هر جراحی دیگری شامل عوارض کوتاه مدت می‌شود. اما روش‌های غیرتهاجمی با استفاده از دستگاه انجام می‌شوند و عارضه خاصی ندارند.

در مدل‌های پیکر تراشی با جراحی، یعنی ابدومینوپلاستی و لیپوساکشن، شما مانند هر عمل دیگری عوارض احتمالی ناشی از بیهوشی را تجربه می‌کنید. این عوارض کاملا گذرا هستند و اگر عمل توسط جراح متخصص انجام شود نتایج قطعی و ماندگار به شما می‌دهد.

در مقابل، روش‌های پیکر تراشی بدون جراحی، مثل لیپوماتیک، لیپولیز، آر اف کویتیشن، عوارض بیهوشی و… را ندارند و طی یک الی دو جلسه با دستگاه، تا حدی چربی‌های موضعی را از بین می‌برند. اما اثرگذاری و قطعیت روش‌های بدون جراحی خیلی کم‌تر است و احتمال برگشت به حالت قبل در این روش‌ها بسیار بیشتر است.

بنابراین ممکن است عوارض پیکرتراشی لاغری با روش‌های بدون جراحی در ظاهر عوارض کم‌تری داشته باشند اما ممکن است طی مدت کوتاهی به حالت قبل بازگردد و وقت و هزینه شما هدر رود؛ یا حتی در نهایت باز هم مجبور به انجام جراحی پیکر تراشی شوید. به این ترتیب بهتر است از ابتدا قطعی‌ترین روش را با انتخاب بهترین جراح انجام دهید و از نتیجه مطمئن باشید.

انتخاب بهترین جراح پیکر تراشی؛ راه رسیدن به نتایج قطعی با عوارض حداقلی

با انتخاب بهترین جراح پیکرتراشی می‌توانید ضمن گرفتن نتایج قطعی و ماندگار برای لاغری، عوارض احتمالی جراحی را به حداقل برسانید. در ادامه معیارهای انتخاب بهترین جراح را یک به یک بررسی می‌کنیم:

  • تکنیک جراحی

استفاده از به روزترین تکنیک‌های پیکر تراشی اهمیت بالایی در رسیدن به نتیجه ایده آل دارد؛ از جدیدترین روش تخلیه چربی شکم می‌توان به لیپوماتیک، لیپوساکشن، تخلیه چربی با لیزر، امواج اولتراسوند، دستگاه کرایولیپولیزر، دستگاه RF، نور قرمز اشاره کرد که با توجه به شرایط و وزن شما بهترین روش توسط پزشک انتخاب می‌شود. معمولا افرادی که از اضافه وزن خود رنج می‌برند و نمی‌توانند با رژیم غذایی و ورزش منظم به اندام ایده‌آل خود برسند به دنبال روش‌های تخلیه چربی شکم هستند. هر چقدر تکنیک‌های جراحی پیشرفته‌تر و بهینه‌تر باشد، احتمال ایجاد خطا کم‌تر می‌شود. بنابراین بهتر است پزشکی را انتخاب کنید که دانش به‌روز داشته و از تکنیک‌های پیشرفته استفاده کند.

  • رضایت مراجعین قبلی

رضایت مراجعین قبلی پزشک یکی از معیارهای مهم انتخاب است. اینکه زیباجویان قبلی، بعد از عمل مشکل حادی پیدا نکرده و به فرم بدنی دلخواه خود رسیده باشند نشان می‌دهد کیفیت کار جراح بالاست و شما هم می‌توانید بعد از عمل به نتیجه دلخواه‌تان برسید. شما می‌توانید این نظرات را در سایت‌های مرجع جراحی زیبایی مانند pezeshk24.com یا شبکه‌های اجتماعی پیدا کنید.

  • سابقه عمل‌های موفق و نمونه کارهای قبلی

بررسی نمونه کارهای قبلی جراح یکی از کارهایی است که باید هنگام انتخاب حتما انجام دهید. می‌توانید این نمونه کارها را از مطب شخصی خود پزشک درخواست کنید و یا در سایت‌های مرجع جراحی زیبایی و شبکه‌های اجتماعی جستجو کنید. با دیدن نمونه کارها، می‌توانید سابقه عمل‌های موفق پزشک را بررسی کرده و با آگاهی بیشتر تصمیم‌گیری کنید.

  • تخصص پزشک در انجام عمل جراحی

میزان تخصص پزشک در انجام عمل پیکرتراشی تاثیر مستقیمی بر نتیجه عمل دارد. به نقل از شرق دیلی، بهترین جراحان پیکر تراشی دنیا تخصص جراحی پلاستیک دارند. به گزارش سایت plasticsurgery.org (مجمع جراحان پلاستیک دنیا) اکثر جراحان پیکر تراشی کاربلد، دارای مدرک تخصصی جراحی پلاستیک هستند؛ فقط هرکدام از این متخصصان با گذراندن دوره‌های فلوشیپ مختلف از جمله لیپوساکشن، ابدومینوپلاستی، ترمیم بافت و… در همان نوع خاص از پیکر تراشی مهارت بیشتری دارند. اما به طور کلی مدرک دانشگاهی به تنهایی معیار کافی برای سنجش تخصص جراح نیست، بلکه میزان تخصص هر جراح با درصد موفقیت عمل‌های انجام شده توسط او، رضایت مراجعین قبلی، مهارت و درصد خطای پایین در جراحی‌ها سنجیده می‌شود.

  • ارائه مشاوره دقیق به بیمار

گوش دادن به خواسته‌های زیباجو و ارائه مشاوره دقیق یکی از بهترین نقطه قوت‌هایی است که جراح پیکرتراشی می‌تواند داشته باشد. قبل از عمل پیکر تراشی وضعیت بدن شما حتما باید توسط پزشک به طور کامل بررسی شده و در صورت وجود ریسک برای سلامتی‌تان به شما اطلاع داده شود. در زمان مشاوره می‌توانید در مورد فرم دلخواه و خواسته‌هایتان به طور کامل با جراح صحبت کنید.

  • استفاده از بروزترین دستگاه‌ها

استفاده از دستگاه‌های پیشرفته و دقیق احتمال خطا در جراحی را به حداقل می‌رساند؛ بنابراین توجه کنید جراح مربوطه در یک کلینیک مجهز و با دستگاه‌های پیشرفته عمل پیکر تراشی را انجام دهد.

مضرات پیکرتراشی را چطور به حداقل برسانیم؟ (مراقبت‌های قبل و بعد از پیکرتراشی)

یکی از مواردی که کمک می‌کند مضرات پیکر تراشی به حداقل میزان خود برسد، رعایت نکات مراقبتی است. در ادامه مراقبت‌های قبل و بعد از پیکر تراشی را بررسی می‌کنیم:

مراقبت‌های قبل از پیکر تراشی

  1. سعی کنید از سه هفته قبل عمل از داروهای رقیق کننده خون استفاده نکنید.
  2. از 1 ماه قبل عمل مصرف دخانیات و الکل را قطع کنید.
  3. یک الی دو هفته قبل از پیکرتراشی رژیم غذایی را کنار گذاشته و غذاهای مقوی مصرف کنید.
  4. سعی کنید مصرف کافئین را سه روز قبل از عمل قطع کنید.
  5. قبل از عمل استحمام کنید.
  6. در روز عمل زیورآلات به همراه نداشته باشید و آرایش نکنید.
  7. در روز عمل ناشتا باشید.

مراقبت‌های بعد از پیکر تراشی

  1. از محل زخم به خوبی مراقبت کنید تا از بروز عفونت جلوگیری شود.
  2. داروهای تجویز شده را سر موقع مصرف کنید.
  3. از انجام فعالیت‌های سنگین خودداری کنید.
  4. در روزهای ابتدایی از غذاهای سبک و نرم و آبمیوه‌های طبیعی استفاده کنید.
  5. تا یک ماه پس از عمل از مصرف دخانیات و الکل خودداری کنید.
  6. تا زمانی که پزشک اجازه نداده نباید به حمام بروید.
  7. پس از دو روز استراحت به آرامی پیاده روی را شروع کنید.
  8. حتما از گن مخصوص پیکر تراشی استفاده کنید تا بهترین نتیجه حاصل شود.

نتیجه گیری

عمل پیکرتراشی مانند هر عمل دیگری عوارض احتمالی و کوتاه مدت دارد و برای به حداقل رساندن این عوارض باید 2 مورد را رعایت کنید؛ یک مورد انتخاب درست جراح است و مورد بعدی رعایت نکات مراقبتی. در این مقاله به سوال «آیا پیکرتراشی عوارض دارد؟» پاسخ دادیم، در مورد راه و روش انتخاب بهترین جراح صحبت کردیم؛ همچنین نکات مراقبتی که لازم است قبل و بعد از عمل رعایت کنید را برای شما لیست کردیم.

منبع: پزشک 24

هشدار! این مطلب صرفا برای آشنایی شما با کسب‌وکار مهمان منتشر شده است و سایت چطور هیچ مسئولیتی را در رابطه با آن نمی‌پذیرد. اطلاعات بیشتر
ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

هر سوالی داری از
هوش مصنوعی رایگان چطور
بپرس!

close icon
close icon