انوع و مشخصات لوله داربست و پروفیل

0

پروفیل و لوله داربست به مجموعه‌ای از تجهیزات فولادی گفته می‌شود که دارای ابعاد و اندازه و شکل های خاصی هستند. در نوع پروفیل تولید آنها به صورت مربع و مستطیل و همچنین پروفیل های باز انجام می‌شود. اما در نوع لوله های داربست شکل آنها به این صورت نمی‌باشد و لوله ها دارای شکل دایره‌ای و توخالی هستند. هرکدام از این تجهیزات مهم دارای کاربرد های متفاوت تری می‌باشند و از آنها در صنایع صنعتی و ساختمانی استفاده می‌شود. عمده تفاوت این مقاطع در شکل ظاهری و کاربرد هایی آنها است. در تولید پروفیل ها علاوه بر ورق فولادی از جنس های دیگری همچون استیل نیز استفاده می‌شود.

انواع پروفیل ها کدامند

قوطی های آهن در انواع مختلف به دو شکل پروفیل های باز و بسته به وسیله ورق سیاه تولید می‌شوند. منظور از پروفیل های باز و بسته اشاره به شکل ظاهری و سطح مقطع آن ها دارد. روش های ساخت پروفیل در دو نوع مستقیم و غیر مستقیم انجام می‌گیرد. اندازه در نظر گرفته شده برای تولید پروفیل ها 6 الی 12 متری است، که در نوع سبک ضحامت آنها کمتر از 1 میل و در نوع سنگین ضخامت آنها ممکن است بیشتر از 10 میل نیز بسته به نوع کاربرد باشد. در ادامه انواع پروفیل ها بررسی و به نوع پروفیل های باز و بسته اشاره شده است.

برای اطلاع از قیمت پروفیل بر روی لینک زیر کلیک کنید:
https://modernsazan.com/profile-price/

انواع پروفیل های بسته

پروفیل بسته شامل پروفیل های است که لبه های آن بدون شکاف و به صورت توخالی است، این نوع از قوطی ها دارای ساختار صاف و یکدستی به صورت چهار ضلعی هستند. از این نوع پروفیل ها می‌توان به پروفیل های ساختمانی، گالوانیزه، صنعتی و همچنین مبلی اشاره کرد. که همگی آن به صورت قوطی های حفره دار مونتاژ می‌شوند.

انواع پروفیل های باز

پروفیل های که دارای درز و یا شکاف در ساختار خود هستند و در شکل های مختلف به صورت قوطی های باز تولید می‌شوند. در دسته پروفیل های باز قرار می‌گیرند. این پروفیل ها در شکل های C , Z در نوع قوطی سپری، زد، آبرو، ناودانی و… ساخته می‌شوند.

قوطی آهن در چه بخش های کاربرد دارد

قوطی آهن یا به نوعی پروفیل به دلیل وجود سایز و ضخامت های بسیار گسترده در انواع مختلف بخش های زیر کاربرد دارند.

صنایع ساختمانی

قوطی های آهن در اجرای پروزه های ساختمانی در قسمت های از جمله اجرای ستون و سقف، استفاده در ساخت نرده ها، اجرای درب و پنجرع و همچنین در اجرای بخش های مانند پل، تونل و بسیاری از سازه های عمرانی دیگر کاربرد دارند.

صنایع کشاورزی

پروفیل ها در صنعت کشاورزی نیز کاربرد دارند و از آنها در تولید ماشین آلات و تجهیزات کشاورزی استفاده می‌شود. این پروفیل ها به جهت وجود انواع سایز ها یکی از بهترین گزینه ها در تولید ماشین آلان کشاورزی می‌باشند‌.

صنعت خودرو سازی

یکی از عضو های جدایی ناپذیر صنعت خودرو سازی قوطی آهن است. این نوع از تجهیزات فولادی به جهت وجود مقاومت بالا در طراحی انواع خودرو های سبک و سنگین استفاده می‌شوند. که علاوه بر ایجاد ایمنی بالا ساختار کلی آن را تشکیل می‌دهند.

صنایع دریای

از قوطی های آهن در صنایع دریایی به منظور ساخت انواع کشتی ها به همراه سکو های نفتی استفاده می‌شود. پروفیل ها در تولید سکوی نفتی برای ایجاد سازه در دریا مورد استفاده بیشتری قرار می‌گیرند.

صنایع صنعتی

پروفیل ها در صنایع صنعتی به منظور ساخت انواع ماشین آلات، ساخت میز و صندلی، تولید انواع مبلمان، تولید چهارچوب درب، تولید انواع دستگاه ها و… کاربرد دارند. عمده استفاده از پروفیل ها در صنایع صنعتی و تولید تجهیزات مختلف انجام می‌شود.

صنایع هواپیمایی

در صنعت هواپیمایی به دلیل ایجاد وزن های سبک و در عین حال حفظ مقاومت بالا از پروفیل های سبک استفاده می‌شود. این قوطی ها دارای وزن بسیار سبک و کم ضخامتی هستند که همین موضوع باعث استفاده از آنها می‌شود.

آشنایی با لوله داربست

لوله های داربست جزوی از داربست های فلزی هستند، که متداولترین ضخامت این لوله ها شامل اندازه 2، 2.5 و 3 میل است. سایز در نظر گرفته شده برای این لوله ها عموما سایز 11.2 اینچی است. ساخت لوله های داربست با استفاده از ورق های فولادی و گالوانیز به شکل درز دار انجام می‌شود. دلیل استفاده از ورق گالوانیزه به دلیل جلوگیری از زنگ زدگی لوله در شرایط آب و هوای خاص است. این لوله ها به جهت اجرای داربست تولید و به بازار عرضه می‌شوند و مناسب استفاده برای عبور سیالات مختلف مانند آب و یا گاز نیستند.

برای مشاهده قیمت لوله داربست تمامی کارخانه ها بر روی لینک زیر کلیک کنید:
https://modernsazan.com/price-and-weight-of-5-scaffolding-pipe/

کاربرد لوله داربست فلزی

اصلی ترین کاربرد لوله داربست در اجرای ساخت و ساز های عمرانی است. این لوله ها به منظور سهولت در انجام فرآیند های مختلف ساخت و ساز و حفظ ایمنی در پروژه های بلند با ارتفاع زیاد معمولا کاربرد بسیار زیادی دارند. در زیر به برخی از کاربرد های آنها اشاره خواهیم کرد.

  • استفاده در اجرای نمای ساختمان
  • بکارگیری در اجرای انواع پل ها
  • استفاده در اجرای سقف های بتنی
  • انجام فرآیند های مختلف از جمله رنگ کاری در ساختمان
  • استفاده جهت ایجاد سکوی کار در صنابع صنعتی

میزان مقاومت لوله داربست

میزان مقاوت لوله های داربستی وابسته به نوع ورق و نحوه تولید آنها دارد. معمولا لوله های تولید شده از ورق درجه یک دارای مقاومت و پایداری بیشتری هستند و در اجرای بخش های مانند اجرای سقف می‌توانند در مقابل فشار های وارده مقاومت بکنند. نحوه انتخاب نوع مناسب لوله داربست نیز دارای اهمیت زیادی است. به دلیل استفاده گسترده از لوله داربستی تولید آنها در نوع سبک و سنگین انجام می‌شود. از این رو انتخاب لوله داربست سبک برای پروژه های سنگین می‌تواند موجب کاهش مقاومت و در نتیجه خسارت های جبران ناپذیر بسیار زیادی بشود.

ویژگی های لوله داربستی

مهمترین ویژگی لوله داربست ها ایجاد دسترسی به نقاط دشوار و پر خطر ساختمان است. این داربست ها با اتصال به یکدیگر به وسیله بست شرایطی را برای انجام عملیات مختلف در ارتفاع از جمله تکمیل یا تریمم محل های بیرونی ساختمان ایجاد می‌کنند. لوله های داربست به جهت جنس تمام فلزی همواره دارای مقاومات بالایی می‌باشند و ایمنی کارکنان را در برابر خطرات مختلف حفظ می‌کنند. از مزیت های قابل توجه مهم دیگر این نوع از داربست های فلزی اجرای آسان آن است به طوری که می‌توان در مدت زمان بسیار کوتاهی لوله داربست را با استفاده از یک آچار باز و بست و اجرا کرد. لوله های داربست دارای ویژگی های دیگری همچون، وجود انواع لوله های سبک و سنگین، استفاده در محل های مختلف، بکارگیری ورق فولاد مبارکه و همچنین مستحکم بودن آنها در برابر فشار های وارده در اجرا هستند.

عوامل موثر در تعیین قیمت قوطی آهن و لوله

  • قیمت های مواد اولیه
  • کیفیت نهایی پس از تولید
  • مقدار وزن قوطی آهن و لوله داربست
  • رعایت استاندارد های ساخت و مونتاژ
  • نوع ورق و جنس محصولات
  • هزینه های صرف شده برای تولید

خرید پروفیل و لوله داربست

خرید پروفیل و لوله داربست به دلیل حساسیت بسیار بالا در استفاده از آنها بسیار مهم می‌باشد. این نوع از محصولات فلزی با توجه به استفاده در پروژه های گوناگون دارای ساختار فلزی هستند. در اولین مرحله از خرید باید مشخصات فنی آنها را بررسی کرد. با بررسی این مشخصات می‌توان به اطلاعاتی از جمله مقدار ضخامت و سایز آنها دست یافت و با نیاز های پروژه مقایسه کرد. و نوع مناسب را به راحتی خرید و استفاده کرد. پس در اولین مرحله به مشخصات فنی محصولات فلزی از جمله قوطی و لوله داربست توجه کنید سپس می‌توانید در ا دامه مواردی مانند شرکت تولید کننده و کیفیت تولیدی آن را نیز بررسی و سپس اقدام به خرید آن بکنید.

هشدار! این مطلب صرفا برای آشنایی شما با کسب‌وکار مهمان منتشر شده است و سایت چطور هیچ مسئولیتی را در رابطه با آن نمی‌پذیرد. اطلاعات بیشتر
ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

هر سوالی داری از
هوش مصنوعی رایگان چطور
بپرس!

close icon
close icon