پرفروش ترین خودروهای جهان در سال ۲۰۱۷

2

سال ۲۰۱۷ با تمام فراز و نشیب‌هایش در حوزه‌ی صنعت خودرو تمام شد. کام بسیاری از شرکت‌ها با معرفی محصولات جدید شیرین شد و البته برخی دیگر نیز چندان با اقبال روبه‌رو نشدند. آلفارومئو بعد از رونمایی دیرهنگام Stelvio خیل مشتریان پروپا قرص خود را عصبانی کرد. ب‌ام‌و نیز نتوانست با عرضه‌ی نسخه‌ی استیشن سری ۵ خود کامیاب شود. جگوار تصور می‌کرد معرفی شاسی‌بلند سایز کوچک E-Pace می‌تواند موفقیت برادر بزرگ‌ترش یعنی F-Pace را تکرار کند که اینگونه نشد. کیا موتورز به‌عنوان یکی از پیشگامان خودروسازی کره‌ی جنوبی اولین حضورش در دنیای سدان‌های اسپرت را با Stinger خوب ارزیابی نکرد.

کوچک‌ترین خودروی نیسان یعنی Micra دیگر آن هاچ‌بک فانتزی ارزان‌قیمت پرفروش نشد. ولی در مقابل شرکت ب‌ام‌و با معرفی مدل جدید شاسی‌بلند معروف خود یعنی X3 موجی از تحسین را به‌دست آورد. بی‌تردید رونمایی از قوی‌ترین و سریع‌ترین خودروی تولید انبوه دنیا یعنی بوگاتی Chiron یکی از درخشان‌ترین وقایع ۲۰۱۷ بود. تحویل فورد GT پس از سال‌ها خریداران متعصب آن را آرام کرد. هوندا با سیویک جدید خود دوباره به صدر اخبار بازگشت. لامبورگینی مدل خیره‌کننده‌ی هوراکان ویرایش Performante را برای اهالی جنون عرضه کرد که فوق‌العاده از آن استقبال شد. لندروور بالاخره با دیسکاوری جدید خود به روزهای طلایی دهه‌ی ۹۰ بازگشت. جدا از این بالا و پایین‌ها، آمار نشان می‌دهد که ذایقه‌ی مشتریان اساسا به سمت خودروهای دیگر رفته است. بدون شک بحران‌های اقتصادی، افزایش قیمت سوخت و مباحث مربوط به آلایندگی هوا تأثیر عمیقی بر سبک و سیاق خرید خودرو گذاشته است. در ادامه فهرست پرفروش ترین خودروهای جهان و صدرنشینی ژاپنی‌ها در بالای جدول، طی سال گذشته‌ی میلادی را مشاهده خواهید کرد.

فولکس‌واگن Passat

تعداد فروخته‌شده: ۲۲۴,۱۳۴ دستگاه

پاسات

سدان زیبا و باوقار آلمانی‌ها اگرچه امسال با افت ۵٫۱ درصدی فروش نسبت به سال قبل روبه‌رو شده بود ولی با این حال هنوز در فهرست پرتقاضاترین مدل‌ها قرار دارد. پاسات به‌لطف بهره‌گیری از فناوری‌های جدید توانسته آپشن‌های بهتری را برای مشتریانش ارائه دهد. علاوه بر این، فهرستی بلند بالا از پیشرانه‌های متنوع بنزینی و دیزلی دست‌ها را برای انتخاب مدل مورد نیاز باز گذاشته بود. اما شکی نیست که بهترین مدل پاسات‌های ۲۰۱۷ نمونه‌ای با پیشرانه‌ی ۲ لیتری توربوشارژ بود که ۲۸۰ اسب‌بخار قدرت داشت. این نیرو توسط یک جعبه‌دنده‌ی 7 سرعته اتوماتیک می‌توانست شاسی ۱۳۰۰ کیلوگرمی آن را به جلو براند.

اشکودا Octavia

تعداد فروخته‌‌شده: ۲۳۶,۷۵۶ دستگاه

اشکودا

کشور جمهوری چک تنها یک خودروسازی دارد و که در حال حاضر یکی از محبوب‌ترین برندهای دنیاست. برند اشکودا زیرمجموعه‌ی فولکس‌واگن است که اکنون به‌تنهایی جایگاه بیستمین خودروسازی دنیا را کسب کرده است. محبوب‌ترین مدل این شرکت اوکتاویاست که سال گذشته رشدی ۳٫۴ درصدی را تجربه کرده بود. این خودرو یکی از باکیفیت‌ترین و در عین حال ارزان‌ترین خودروهای اروپاست. به‌ویژه آنکه درون سینه‌اش یک قلب ۲ لیتری توربوشارژ شده ۲۲۰ اسب‌بخاری با ۳۵۰ نیوتن‌متر گشتاور گنجانده شده است. سرعت نهایی اوکتاویا جدید ۲۴۸ کیلومتر در ساعت و شتاب صفر تا صد آن فقط ۶٫۸ ثانیه ثبت شده است.

هوندا Accord

تعداد فروخته‌شده: ۲۴۷,۲۲۶ دستگاه

آکورد

بعید است در فهرست پرفروش‌ترین خودروهای هر سال، نامی از هوندا آکورد نباشد. این سدان ژاپنی مشتریانی از سراسر دنیا دارد. مشتریانی که سال گذشته فروشش را تا ۴ درصد افزایش دادند. قیمت پایه‌ی ۲۲۵۰۰ دلاری آکورد یکی از دلایل فروش خیره‌کننده‌اش است. علاوه بر حضور در فهرست پرفروش‌ترین‌ها، آکورد همیشه یک پای ثابت حضور در فهرست مورداعتمادترین خودروهاست. دهمین نسل از این خودرو که به‌صورت همزمان در چهار نقطه‌ی دنیا تولید می‌شود به لطف استفاده از یک پیشرانه‌ی تازه طراحی‌شده ۱٫۵ لیتری توربو، قدرتی معادل ۱۷۴ اسب‌بخار فراهم می‌کند. یکی از ویژگی‌های برتر آکورد ۲۰۱۷ جعبه‌دنده‌ی ۱۰ سرعته‌ی آن بود.

Mazda3

تعداد فروخته‌شده: ۲۶۷,۶۱۶ دستگاه

مزدا3

دیگر عضو ژاپنی این لیست مزداست با مدل اسپرت-خانوادگی Mazda3. این شرکت‌ها سال‌ها پیش زیرمجموعه‌ی فورد آمریکا بود و همین خودرو را تا سال ۲۰۱۳ روی پلت‌فرم فورد می‌ساخت. اما اکنون با مستقل شدن زیرساخت‌های فنی مهندسی خودرو مزدا3 را با پلت‌فرم خودش راهی بازار می‌کند. مخصوصا مدل ۲۰۱۷ آن که از نظر کارایی و کیفیت یک سر و گردن از رقبای آمریکایی‌اش بالاتر بود. مشتریان این خودرو سال گذشته اقبال خوبی به مدل ۲ لیتری آن با پیشرانه‌ی ۱۶۳ اسب‌بخاری‌اش نشان دادند. البته نسخه‌های دیزلی آن در بازار کانادا و استرالیا محبوبیت بیشتری داشتند. مزدا3 جی‌تی، سری محدودی بود که پیشرانه‌ای ۲٫۵ لیتری با ۱۸۴ اسب‌بخار قدرت داشت.

هوندا Jazz

تعداد فروخته‌شده: ۳۰۹,۸۹۸ دستگاه

هوندا

این همان هاچ‌بک ریزاندامی است که در برخی از بازارها به نام Fit نیز شناخته می‌شود. هوندا اواسط سال ۲۰۱۳ اعلام کرد که فروش این خودرو از مرز ۵ میلیون دستگاه گذشته است. همان‌طور که گفته شد رویکرد جدید مشتریان جهانی، گرایش به سمت خودروهای ارزان، کم‌مصرف و با آلایندگی اندک است. نسل سوم این هوندای خاص را ۹ خط تولید در سراسر دنیا تولید می‌کنند. درست برخلاف مدل‌های هم‌کلاس چینی و کره‌ای خود، جاز از کیفیت و امنیت بالایی برخوردار است. استفاده از پیشرانه‌های حجم پایین ۱٫۲ لیتری، مشتریان این خودرو را دو چندان کرده است. به‌طوری‌که تنها در بازار آمریکای شمالی فروش آن طی سال گذشته بیش از ۵۶۶۰۰ دستگاه بوده است.

نیسان Qashqai

تعداد فروخته‌شده: ۳۳۰,۲۲۴ دستگاه

قشقایی

شاید عجیب باشد ولی انگلیسی‌ها به‌تنهایی نزدیک به ۱۳۴ هزار دستگاه از این آمار را به خود اختصاص داده‌اند. قشقایی نام پرمسمایی بود که تیم مدیریتی نیسان سال ۲۰۰۶ آن را به‌‌خاطر مقاومت و پایداری ایل قشقایی ایران روی جدیدترین محصولش گذاشت. این کراس‌اوور دوست‌داشتنی سال ۲۰۱۷ رشدی معادل ۱۶٫۶ درصد را نسبت به‌مدت مشابه تجربه کرده بود. از همان ژانویه‌ی سال گذشته که این خودرو رونمایی شد، جای خود را در دل مخاطبش باز کرد. نسخه‌های جدید این نیسان حالا با پیشرانه‌های کم‌حجم و کم‌مصرف ولی پرقدرت و کارا راهی بازار می‌شوند. بهترین مدل این خودرو ۱٫۶ لیتری توربوشارژی است که خیلی راحت ۱۶۳ اسب‌بخار نیرو تولید می‌‌کند.

وولینگ Hong Guang

تعداد فروخته‌شده: ۴۱۲,۸۲۳ دستگاه

وولینگ

حضور یک چینی آن هم در کلاس MPV (خودروهای چندمنظوره یا ون) در این فهرست، بسیار تعجب‌برانگیز بوده است. کمپانی وولینگ از زیرمجموعه‌های گروه سایک که خود یکی از شرکت‌های اقماری جنرال‌موتور چین است، مدل هونگ‌گوانگ را بر پایه‌ی شورولت Enjoy آمریکایی ساخته است. این خودروی ۷ نفره به دلیل پلت‌فرم خوبی که دارد و هم‌چنین بازه‌ی ‌گسترده‌ی پیشرانه‌های انتخابی‌اش، به‌شدت در چین محبوبیت پیدا کرده است. البته در ثبت این رکورد خیره‌کننده مصرف‌کنندگان هندی و اندونزیایی نیز بی‌تأثیر نبوده‌اند. از سویی دیگر حمل تعداد زیادی سرنشین در حالی‌که طول خودرو تنها ۴٫۴ متر است، بر مزیت‌های آن افزوده است. بد نیست بدانید حتی با وجود این رکورد،‌ فروش این خودرو نسبت به سال گذشته ۱۷ درصد کمتر شده است.

مرسدس‌بنز C-Class

تعداد فروخته‌شده: ۴۱۷,۱۲۳ دستگاه

مرسدس

سال گذشته‌ی میلادی یکی از سال‌های رؤیایی در تمام تاریخ مرسدس بوده است. پس از سال‌ها یکی از تولیدات لوکس این شرکت آن‌قدر محبوب از آب درآمد که توانست در فهرست پرفروش‌های دنیا قرار بگیرد. البته آمارِ‌ اعلام‌شده‌ی فروش این خودروی فوق‌العاده مربوط به تمام کلاس‌های آن می‌شود. یعنی سدان‌، کوپه، استیشن و کانورتیبل. در دسترس قرار دادن پیشرانه‌های متنوع که همگی پرقدرت، پاک و کم‌مصرف بودند، این محصول لوکس-اسپرت آلمانی را به درجات بالا رساند. یکی از پردرخواست‌ترین مدل‌های مرسدس‌بنز C-Class نمونه‌ی تقویت‌شده ای‌.ام.جی بود. خودرویی با پیشرانه‌ی ۴ لیتری هشت سیلندر Vشکل که ۵۱۰ اسب‌بخار نیرو داشت.

هیوندای Tucson

تعداد تولید‌شده: ۵۰۰,۲۰۰ دستگاه

توسان

حضور کره‌ای‌ها در این فهرست نمی‌تواند چندان تعجب‌برانگیز باشد. خودروسازان این کشور طی سال‌های اخیر با تلاش فراوان بازارهای خود را گسترش دادند. اکنون آنها با بازارهای غربی در ارتباط نزدیکی هستند. اگرچه این روزها کره مسیری را می‌رود که ژاپنی‌ها یک دهه پیش رفته بودند. حضور یکی از محبوب‌ترین کراس‌اوورهای شرکت یعنی توسان، دلیلی بر همین مدعاست. توسان جدید که در واقع سومین نسل از این خانواده به‌شمار می‌رود برای بازارهای مختلف با سه نوع پیشرانه عرضه می‌شود. بهترین ویرایش آن نمونه‌ای است با موتور ۲ لیتری و قدرت ۱۴۸ اسب‌بخاری که نیرو را توسط یک جعبه‌دنده‌ی ۶ سرعته به هر چهار چرخ منتقل می‌کند.

رَم PickUp

تعداد فروخته‌شده: ۵۰۷,۰۰۶ دستگاه

رم

بعد از مستقل شدن برند Ram از بدنه‌ی Dodge، مدیران آمریکایی‌اش تصمیم گرفتند تا تولیدات این برند را روی پیکاپ‌های غول‌آسا متمرکز کنند. محصولاتی که در بازار آمریکای شمالی به‌شدت طرفدار دارند. ویرایش جدید رم با چهره‌ای رعب‌انگیز و توانایی‌هایی خیره‌کننده باز هم تبدیل به یکی از پرفروش‌ترین خودروهای دنیا شد. البته بازار آمریکای شمالی و حوزه‌ی خلیج فارس یکی از اصلی‌ترین دلایل رشد فروش آن بودند. رم جدید که حالا از نظر ایمنی و میزان حمل بار نیز بهینه‌تر از قبل شده، خود را مجهز به پیشرانه‌ای ۵٫۷ لیتری هشت سیلندر Vشکل کرده است. خروجی این قوای محرکه ۳۸۳ اسب‌بخار اعلام شده است.

شورولت Silverado

تعداد فروخته‌شده: ۵۳۶,۰۶۱ دستگاه

شورولت

نزدیک‌ترین رقیب رم پیکاپ، وانت‌بار باابهت شورولت است؛ سیلورادو. محصولی که حالا در نسل سوم خود بیش از هر زمان دیگر اعتبار و محبوبیت به دست آورده است. جنرال‌موتورز مالک برند شورولت با تغییراتی که در تجهیزات و آپشن‌های سیلورادوی جدید اعمال کرد، نظر مشتریان سخت‌گیر و وسواسی جدید را نیز جلب کرده است. حالا دیگر نمی‌توان این خودرو را یک محصول کاری نامید. توانایی‌های سیلورادو در حد یک شاسی‌بلند لوکس آفرود است. سال گذشته‌ی میلادی شرکتی با معرفی یک نمونه خاص، باعث افزایش ناگهانی فروش آن شد. مدلی که درون سینه‌ی خود یک قلب ۶٫۶ لیتری هشت سیلندر Vشکل به قدرت ۴۴۵ اسب‌بخار را گنجانده است.

تویوتا Camry

تعداد فروخته‌شده: ۵۳۸,۹۷۴ دستگاه

کمری

۳۶ سال تولید و معرفی هشت نسل، کمری را تبدیل به یکی از موفق‌ترین خودروهای کمپانی تویوتا کرده است. سدان آرام و محافظه‌کاری که هوادارانی در کل دنیا برای خود دست‌وپا کرده است. جدیدترین ویرایش این خودرو باز هم مطابق میل مشتریانش رفتار کرده است. یعنی بهره‌گیری از عناصر کاربردی و مقرون به صرفه. با اینکه در فهرست فروش این خودرو ۵ نوع پیشرانه به انتخاب مشتری قرار گرفته ولی هنوز هم درخواست‌ها برای مدل ۲٫۵ لیتری که ۲۰۳ اسب‌بخار نیرو تولید می‌کند از همه بیشتر است. تویوتا به‌منظور حفظ بازار اصلی خود یعنی آمریکای شمالی مجبور به تعبیه‌ی سیستم‌های هوشمند ممانعت از تصادف در کمری جدید خود شده بود.

فولکس‌واگن Polo

تعداد فروخته‌شده: ۵۵۱,۶۹۸ دستگاه

پولو

پولو در ۱۹۷۵ رونمایی شد. درست یک سال بعد از گلف. هر دو محصول هاچ‌بک بودند ولی سیاست شرکت برای پولو، نمونه‌ای کوچک‌تر از گلف بود. این فلسفه بعد از گذشت ۴۳ سال هنوز پابرجاست. پولوهای جدید درست بر خلاف برادر ارشد خود، در مدل‌هایی که پیشرانه‌های کوچک و کم‌مصرف داشتند، با اقبال روبه‌رو شدند. مثلا نسخه‌ی یک لیتری گازسوز ۸۹ اسب‌بخاری آنها یا مدلی که با پیشرانه‌ی ۱٫۵ لیتری‌اش ۱۴۸ اسب‌بخار نیرو تولید می‌کرد، به‌خوبی در بازار آمریکای جنوبی و بخشی از آفریقا مشتریان را جلب کرده بود. فولکس‌واگن نسخه‌های ۲۰۱۷ این هاچ‌بک را با افزایش حجم قسمت بار از ۲۸۰ به ۳۵۱ لیتر تبدیل کرده بود. همین ۲۵ درصد افزایش، باعث فروش بیشترش شد.

فورد Focus

تعداد فروخته‌شده: ۵۵۶,۶۲۳ دستگاه

فوکوس

خانواده‌ی عظیم فوردهای فوکوس شامل هاچ‌بک ۳ درب، هاچ‌بک ۵ درب، سدان، استیشن، کوپه و کبریولت با فهرستی رنگارنگ از موتورها، جعبه‌دنده‌ها و آپشن‌ها انتخاب دیگری برای مشتری باقی نگذاشته‌اند. یعنی شما چه یک جوان ماجراجو و چه یک فرد پا به سن گذاشته باشید، فورد یک ویرایش مخصوص از فوکوس را برای شما آماده خواهد کرد. شاید همین سیاست فروش باشد که باعث شده این محصول در هشت کشور دنیا تولید شود. فوکوس‌های جدید فارغ از کلاس بدنه، با بهترین پیشرانه‌های فورد تولید می‌شوند. از یک لیتری سه سیلندر توربو با ۱۲۳ اسب‌بخار گرفته تا نمونه‌ی اسپرت ۲ لیتری اسپرت ۲۵۲ اسب‌بخاری.

فولکس‌واگن Tiguan

تعداد فروخته‌شده: ۵۷۹,۶۳۲ دستگاه

تیگوان

تیگوان عمر زیادی در صنعت خودرو ندارد. امسال وارد یازدهمین سال زندگی‌اش می‌شود. اما در همین مدت کوتاه توانسته جوابگوی حجم بالایی از درخواست خرید مشتریان برای شاسی‌بلندهای سایز متوسط باشد. این محصول که روی پلت‌فرم فولکس‌واگن گلف ساخته شده، به دلیل ابعاد و ویژگی‌های موتوری‌اش مدام با آئودی Q3 مقایسه می‌شود. اکنون غیر از خط تولید اصلی در وولسبورگ آلمان، این خودرو در مکزیک، هند و مالزی نیز تولید می‌‌شود. تیگوان طرفداران پروپاقرصی در چین و استرالیا دارد. مدل محبوب این خودرو با موتور ۱٫۸ لیتری ۱۵۳ اسب‌بخاری است. ولی به‌تازگی محبوبیت نمونه‌ی هیبریدی برقی آن نیز در حال رشد است.

هوندا CR-V

تعداد فروخته‌شده: ۶۰۹,۱۴۹ دستگاه

هوندا

این ژاپنی نه‌تنها در بالای فهرست پرفروش‌ها قرار دارد بلکه می‌تواند رتبه‌ی خوبی در فهرست خودروهای دوست‌داشتنی نیز کسب کند. هوندا سی‌آر-وی شاسی‌بلند بی‌آزاری است که بعید به‌نظر می‌سد در تمام دنیا حتی یک مشتری ناراضی داشته باشد. این هوندا هم در کشورهای آسیای شرقی طرفدار دارد و هم در آمریکای شمالی. پنجمین نسل از آن بر روی پلت‌فرم سیویک طراحی شد تا اعتبار و اصالتش بیش از هر زمان دیگری باشد. تردیدی نیست که عمده‌ی مشتریان این خودرو دوست دارند مدل ۲٫۴ لیتری با ۱۸۴ اسب‌بخاری‌اش را خریداری کنند. البته یک نمونه‌ی تازه‌وارد ۱٫۵ لیتری توربو با قدرت ۱۹۰ اسب‌بخار نیز تدارک دیده شده است.

تویوتا RAV4

تعداد فروخته‌شده: ۶۷۶,۰۵۸ دستگاه

تویوتا

این خودرو نه‌ قدیمی‌ترین شاسی‌بلند تویوتا و نه قدرتمندترین آنهاست. اما اینکه چرا RAV4 بالاتر از تمام‌ شاسی‌بلندهای تویوتا در این فهرست جاگرفته، برمی‌گردد به کیفیت بالای قطعات آن و اطمینان خوبی که خریدارش می‌دهد. در واقع این خودرو برای سرنشینان خود احترام زیادی قایل است. شاید آپشن‌هایش مانند رقبای کره‌ای نباشد ولی استحکام، ایمنی، نرمی و رفاه آن قطعا یک سر و گردن از بقیه بالاتر است. این خودرو که امسال وارد بیست و چهارمین سال زندگی‌اش می‌شود، مجهز به مدرن‌ترین پیشرانه‌ها، جعبه‌دنده‌ها و سیستم‌های ایمنی تویوتا شده است. هنوز هم رکورددار فروش در تمام مدل‌های RAV4، نسخه‌ی ۲٫۵ لیتری با قدرت ۱۷۶ اسب‌بخاری است.

هوندا Civic

تعداد فروخته‌شده: ۶۸۷,۹۶۳ دستگاه

سیویک

بعد از یکی دو سال افت فروش، هوندا با رشد رویایی ۲۴٫۳ درصدی سیویک در سال ۲۰۱۷ به عرصه‌ی رقابت‌ها برگشت. یکی از بی‌حاشیه‌ترین و در عین حال جذاب‌ترین خودروهای دنیا که پیر و جوان عاشقش می‌شوند. دهمین نسل از سیویک‌ها هم به‌صورت ۲ درب کوپه با صندوق، ۵ درب هاچ‌بک و ۴ درب سدان راهی بازارهای جهانی شد. یکی از ویژگی‌هایی که سیویک طی چهار دهه تولید خود آن را حفظ کرده، تناسب در رعایت خصیصه‌های اسپرت در کنار قابلیت‌های محافظه‌کارانه است. یعنی به‌‌همان اندازه که یک جوان از توانایی‌های آن بهره می‌گیرد، یک خانم خانه‌‌دار نیز با آن ارتباط برقرار می‌کند.

فولکس‌واگن Golf

تعداد فروخته‌شده: ۷۹۵,۶۸۰ دستگاه

گلف

چطور امکان دارد یک هاچ‌بک تا این اندازه مورد استقبال قرار بگیرد؟ فولکس‌واگن گلف که ۴۴ سال پیش در ۱۹۷۴ میلادی رونمایی شد، حالا رکورد دومین خودروی پرفروش تاریخ را در اختیار دارد. جدیدترین ویرایش از هفتمین نسل این خودرو اکنون بازارهای جهانی را یکی پس از دیگری می‌پیماید. این اسپرت جوان‌پسند اکنون رقیبی است برای دیگر تولیدات کمپانی مادر یعنی سئات لئون، آئودی A3 و اشکودا اوکتاویا. فولکس برای آن ۸ پیشرانه‌ی مختلف در نظر گرفته که دو نمونه‌ی آن دیزلی است. تجربه و آمار نشان می‌دهد رویکرد مشتریان گلف جدید روی مدلی بوده درون سینه‌اش یک پیشرانه‌ی ۱٫۸ لیتری توربوشارژ گنجانده شده بود. خروجی آن ۱۷۰ اسب‌بخار اعلام شده است.

فورد F-Series

تعداد فروخته‌شده: ۸۸۶,۵۸۴ دستگاه

فورد

فروش بیش از ۸۰۰ هزار دستگاه از یک وانت چه معنایی باید داشته باشد؟ امسال هفتادمین سال تولید فورد سری اف است. از ۱۹۸۱ پرفروش‌ترین خودروی آمریکا و کانادا بوده است. خانواده‌ی گسترده‌ی این خودرو در سال گذشته‌ی میلادی توانستند به مدال نقره دست پیدا کنند. مدل جدید نسل سیزدهم این فورد با طراحی فوق‌العاده جذاب و باوقار آمده است. شرکت برای این فرزند خود ۵ مدل بنزینی و یک نمونه‌ی دیزلی انتخاب کرده است. جعبه‌دنده‌های آن نیز شامل ۶ و ۱۰ سرعته اتوماتیک می‌شوند. از آنجایی‌که بازار آمریکای شمالی علاقه‌ی زیادی به مدل‌های قدرتمند دارد، بهترین مدل این سری نیز مربوط به نسخه‌ای با پیشرانه‌ی ۳٫۵ لیتری شش سیلندر Vشکل با قدرت ۴۵۰ اسب‌بخار می‌شد.

 

تویوتا Corolla

تعداد فروخته‌شده: ۱,۰۱۴,۹۲۰ دستگاه

کرولا

پرفروش‌ترین خودروی کل صنعت اتومبیل‌سازی باید هم در صدر فهرست سال ۲۰۱۷ قرار بگیرد. رکوردی که از سال ۱۹۷۴ به این‌سو کسی نتوانسته آن را بگیرد. نسل یازدهم این خودرو بعد از گذشت ۵۲ سال هنوز طرفدار دارد. اصلی‌ترین دلیل موفقیت خیره‌کننده‌ی این خودرو کیفیت بالا در کنار قیمت مقرون به صرفه‌ی آن است. به همین دلیل است که در ۱۳ کشور دنیا تولید می‌شود. اعتبار برند در کنار اصالت طراحی کاری کرده است این محصول در قلب آمریکا یا روستاهای ونزوئلا به یک اندازه محبوب باشد. تویوتا عموما درباره‌ی پیشرانه این مدل وسواس به‌خرج نمی‌دهد. به همین دلیل است که اغلب او را با پیشرانه ۱٫۸ لیتری ۱۴۰ اسب‌بخاری می‌بینیم.


در ادامه بخوانید: اصطلاحات خودرو؛ مخفف‌های مربوط به تجهیزات خودرو چه مفهومی دارند؟
مثل یک میلیاردر فکر کنید. این کتاب به شما نشان می‌دهد چطور اصول ثروت‌آفرینی را همین امروز وارد زندگی‌تان کنید.
تهیه شده در chetor
ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

آخرین دیدگاه‌ها (از 2 دیدگاه)
  1. seyedmm021 می‌گوید

    ماه هیچ ما نگاه

  2. ابزارچی می‌گوید

    بسیار عالی بود

هر سوالی داری از
هوش مصنوعی رایگان چطور
بپرس!

close icon
close icon