شرایط اخذ ویزای توریستی سوئد؛ هزینه‌ها و مدارک مورد نیاز

0

ویزای توریستی سوئد برای متقاضیان سفر به سوئد الزامی است. با در اختیار داشتن ویزا توریستی سوئد، شما قادر خواهید بود تا بیست‌وهفت کشور منطقه شینگن (SCHENGEN AREA) را ببینید و در مرز‌های شینگن بدون کنترل مرزی، تردد کنید. در واقع ویزا توریستی سوئد، ویزای شینگن است و شما با داشتن این روادید، قادرید به محض ورود به سوئد، به کشور‌های دیگر منطقه شینگن از آلمان تا اسپانیا نیز سفر کنید. در این مقاله شما را با شرایط دریافت ویزای سوئد، هزینه‌ ویزای سوئد، مدارک مورد نیاز ویزای توریستی سوئد و شیوه درخواست وقت مصاحبه از سفارت سوئد آشنا خواهیم کرد.

فایده ویزای توریستی سوئد چیست؟

سوئد، مقصد گردشگری در اروپا نیست و اکثرا مراجعه‌کنندگان برای دریافت ویزا سوئد، دانشجویان، محققان، والدین دانشجویان ایرانی، متقاضیان بازدید از دوستان و اقوام، فعالان کسب‌وکار و سرمایه گذاری و کارآفرینی هستند. اما با داشتن ویزا گردشگری سوئد شما قادر خواهید بود که از کشورهای مختلف شینگن بازدید کنید و با حضور در این کشور سوئد، با پایتخت خلاقیت و نوآوری و سرزمین IKEA و H&M آشنا شوید. ویزای توریستی معمولا حداکثر تا ۹۰ روز اعتبار دارد و شما می‌توانید به شهرهای مختلف سوئد بروید و تجربه تماشای طبیعت چشم‌نواز و باورنکردنی آنجا را داشته باشید.

اگر شما می‌خواهید در یکی از دانشگاه‌های سوئد، چه در مقطع کارشناسی یا کارشناسی ارشد یا دکترا، ثبت‌نام کنید و شناختی از این کشور ندارید، دریافت ویزای توریستی و سفری یک‌هفته‌ای را توصیه می‌کنیم. مخصوصا اگر قصد راه‌اندازی کسب‌وکار در این کشور را دارید، می‌توانید ظرف ۱ تا ۴ هفته، از مراکز مختلف صنعتی-تجاری بازدید کنید و از شرایط باخبر شوید. در واقع این ویزا به شما امکان هر کاری را می‌دهد؛ البته در چهارچوب قوانین سوئد.

مراحل اخد ویزای توریستی سوئد

داشتن مدارک و انجام مراحل زیر برای اقدام، جهت دریافت ویزای توریستی لازم و ضروری هستند:

  • وارد سایت میگراشون ورکت شده و پس از ثبت پروفایل، مدارک خود را آپلود کنید و وقت مصاحبه بگیرید؛
  • وقت مصاحبه جهت دریافت ویزای گردشگری سوئد معمولا باید ۳ ماه قبل از سفر باشد؛
  • گذرنامه باید حداقل ۶ ماه اعتبار و ۲ صفحه خالی داشته باشد؛
  • یک عکس رنگی شش در چهار؛
  • تکمیل فرم درخواست ویزا گردشگری؛
  • بلیط رفت و برگشت رزرو شده؛
  • اصل و کپی بیمه مسافرتی، به مبلغ ۳۰ هزار یورو؛
  • مدارک شغلی مانند گواهی سابقه بیمه تأمین اجتماعی، معرفی‌نامه کارفرما، فیش حقوق؛
  • ارائه کپی ترجمه‌شده دفترچه بیمه کارگران (ترجمه رسمی شده باشد)؛
  • ارئه کپی اساسنامه و روزنامه رسمی برای کارفرمایان؛
  • ارائه ترجمه رسمی حکم استخدامی و حکم مرخصی برای کارگران؛
  • ارائه معرفی‌نامه دانشگاه و ترجمه رسمی کارت دانشجویی برای دانشجویان؛
  • ارائه موافقت‌نامه والدین و معرفی‌نامه مدرسه برای دانش‌آموزان؛
  • ارائه موافقت‌نامه محضری برای افراد زیر ۱۸ سال؛
  • ارائه پرشون بویس (اطلاعات فردی که شخص مقیم سوئد تهیه می‌کند) شخص دعوت‌کننده که ۱ ماه بیشتر از زمان صدور آن سپری نشده باشد؛
  • ارائه گواهی گردش مالی (BANK STATEMENT) به‌صورت ارزی و لاتین؛
  • ارائه گواهی رسمی در صورت داشتن اسپانسر؛
  • اگر سابقه دریافت ویزا شنگن دارید، روی برگ A4 ضمیمه شود.
  • هزینه دریافت وقت مصاحبه به صورت اینترنتی پرداخت شود.

همان‌طور که گفتیم، برای دریافت ویزای توریستی سوئد باید از سفارت سوئد در تهران وقت مصاحبه گرفته شود که گویا مدتی است وقت تلفنی نمی‌دهند؛ مگر این‌که به دلیل موضوعی ضروری و پراهمیت، مثلا برای شرکت در مراسم سوگواری دوستان و آشنایان باشد. برای دریافت وقت به این سایت مراجعه کنید.

آشنایی با شیوه درخواست وقت مصاحبه از سفارت سوئد

صفحه ایندکس سایت اداره مهاجرت سووئد

اول به سایت اداره مهاجرت بروید که در بالا مشاهده می‌کنید. در این پرتال شما با ایندکس سوئدی مواجه می‌شوید که برای راحتی کار به بخش OTHER LANGUAGES رفته و زبان فارسی را برای مشاهده اطلاعات سایت انتخاب کنید. البته این قسمت ناقص است و توصیه می‌کنیم حتما از بخش English استفاده کنید. بهتر است از Google Translator برای این کار استفاده نکنید زیرا ترجمه‌هایش دقیق نیست.

با مراجعه به بخش انگلیسی‌زبان، تغییرات صفحه را مانند عکس فوق، مشاهده خواهید کرد. برای ادامه مسیر، به بخش Private Individuals رفته و روی آن کلیک کنید. پس از کلیک، عکس زیر نمایش داده می‌شود.

برای اپلای ویزای سوئد، روی گزینه apply در سایت اصلی کلیک کنید

در این صفحه، قسمتی که به کار شما برای دریافت ویزای توریستی سوئد مربوط می‌شود، بخش Apply است که باید به آن مراجعه کنید.

  • بخش Apply برای دریافت وقت مصاحبه از سفارت سوئد و اقدام جهت ویزای سوئد است.
  • بخش YOUR APPLICATION برای بررسی اپلیکیشن و مدارک شما است.
  • بخش BOOK AN APPOINTMENT برای افرادی است که قصد مراجعه حضوری به اداره مهاجرت را دارند.
  • بخش EXTENSION OF ASYLUM برای متقاضیان پناهندگی در سوئد است.

همان‌طور که در عکس بالا می‌بینید، با مراجعه به قسمت APPLY، منویی باز می‌شود که در آن موارد زیر مشخص شده است:

  • PERMIT FOR WORK: اپلای برای تقاضای کار در سوئد؛
  • PERMIT FOR STUDENTS: اپلای برای دریافت ویزا تحصیلی؛
  • PERMIT FOR LIVING WITH SOMEONE IN SWEDEN: اپلای برای ویزای زندگی مشترک با کسی؛
  • VISA FOR VISITING SWEDEN: اپلای برای دریافت ویزای توریستی سوئد؛
  • SWEDEN CITIZENSHIP: اپلای برای دریافت شهروندی سوئد.

شما باید VISA FOR VISITING SWEDEN را انتخاب کنید.

پس از آن‌که روی منو ویزا برای بازدید از سوئد کلیک کنید، این صفحه که تصویر آن را در زیر مشاهده می‌کنید، برای شما به نمایش درخواهد آمد.

این قسمت به شما با این جمله خوش‌آمد می‌گوید:

HOW TO APPLY FOR A VISA IN ORDER TO VISIT RELATIVES OR FRIENDS

همان‌طور که در تصویر مشاهده می‌کنید، اطلاعات این صفحه برای افرادی است که قصد بازدید از سوئد به‌مدت حداکثر ۹۰ روز را دارند. اگر قصد بازدید از سوئد، بیش از این مدت را دارید، به این صفحه بروید. در این صفحه به شما گفته شده است که باید ۶ مرحله را انجام دهید که به‌صورت خلاصه، به شرح زیر است:

  • Obtaining an invitation: باید دعوت‌نامه داشته باشید. شخصی که قصد دیدن او در سوئد را دارید باید برای شما دعوت‌نامه صادر کند. این کار با تکمیل فرم ۲۴۱۰۱۱ انجام خواهد شد. فرد دعوت‌کننده باید فرم تکمیل‌شده و امضاشده را برای شما به‌صورت PDF ارسال کند تا در روز مصاحبه، به کنسول تحویل دهید. حتما کپی گذرنامه شخص دعوت‌کننده و آی دی کارت ایشان نیز ضمیمه مدارک شود. گواهی از اداره مالیات سوئد که PERSIONBEVIS (پرشون بویس) نامیده می‌شود، از دیگر مدارک لازم و ضروی است. دانلود فرم دعوت‌نامه به زبان سوئدی در این لینک در دسترس است؛
  • گام دوم: تماس با سفارت به‌قصد اپلای ویزا؛
  • گام سوم: تکمیل فرم اپلیکیشن؛
  • گام چهارم: ضمیمه کردن کلیه مدارک درخواستی؛
  • گام پنجم: بررسی نهایی اپلیکیشن درخواست ویزای سوئد و پرداخت هزینه ارزی است؛
  • گام ششم: انتظار برای دریافت نتیجه بررسی تقاضا از کنسول سفارت سوئد در تهران.

پیش از ثبت پروفایل در سایت اداره مهاجرت سوئد و اقدام برای دریافت وقت مصاحبه، آپلود مدارک و پرداخت اپلیکیشن فی (اپلیکیشن درخواست ویزای گردشگری سوئد)، از شما خواسته شده تا به موارد زیر توجه کنید:‌

  • مشخص کنید که چرا قصد بازدید از سوئد دارید؛
  • مشخص کنید که چه مدت قصد بازدید از این کشور را دارید؛
  • مشخص کنید که چه شخص حقیقی یا حقوقی (مثلا شرکت) قصد پشتیبانی مالی سفر شما را دارد؛
  • مشخص کنید که گذرنامه شما اعتبار دارد یا خیر؛
  • مشخص کنید که پس از بازدید از سوئد، قصد دارید چه کنید؛
  • مشخص کنید که آیا همه مدارک لازم را برای اپلای دارید یا خیر.

(جهت درخواست روادید گردشگری سوئد، فرم شنگن رسمی به زبان انگلیسی در این PDF در دسترس است.)

توجه داشته باشید که برای سفر گردشگری به سوئد، شما بایستی در گواهی‌های مالی و بانکی خود، روزانه معادل ۴۵۰ کرون سوئد، پول داشته باشید. یعنی اگر شما به‌مدت ۲۰ روز قصد سفر به سوئد را دارید، باید معادل ۹ هزار کرون سوئد (تقریبا ۱۴ میلیون تومان) در حساب شما باشد. باید مدارکی هم برای اثبات این ادعا ارائه کنید.

هزینه ویزای سوئد

  • هزینه ویزا بزرگسالان: ۶۰ یورو
  • هزینه ویزا کودکان ۶ تا ۱۲ سال: ۳۵ یورو
  • هزینه ویزا کودکان زیر ۵ سال: رایگان.
  • هزینه ویزا برای اقامت بیش از ۹۰ روز در سوئد: ۱۰۰۰ کرون سوئد برای بزرگسالان و ۵۰۰ کرون سوئد برای کودکان زیر ۱۸ سال.

چه کسانی از پرداخت هزینه ویزای سوئد مستثنی هستند؟

  • کودکان زیر شش سال؛
  • دانش‌آموزان؛
  • دانشجویان؛
  • دانشجویان مقطع دکترا؛
  • محققانی که برای کار تحقیقاتی رسمی به این کشور سفر می‌کنند؛
  • نماینده سازمان‌های غیردولتی شناخته‌شده.

راهنمای اپلای ویزای سوئد

پس از این‌که با میزان هزینه و مدارک لازم برای دریافت ویزای گردشگری سوئد آشنا شدید، برای تعیین وقت، به این لینک اختصاصی مراجعه کنید.

ذکر این نکته نیز ضروری است که پس از وورد اطلاعات در سایت اداره مهاجرت، باید در روز تعیین وقت نیز اصل مدارک را به سفارت بدهید. اپلای آنلاین، آسان‌ترین و راحت‌ترین شیوه برای درخواست وقت است و کلا ۱۵ تا ۳۰ دقیقه وقت شما را می‌گیرد. شما پیش از تکمیل فرم اینترنتی ثبت نام، باید پست الکترونیک معتبر داشته باشید و نرم‌افزار آکروبات هم روی سیستم شما نصب شده باشد. بهتر است با مرورگر فایرفاکس و گوگل کروم فرم‌ها را پر کنید.

کل مدت زمانی‌ که به شما داده می‌شود تا فرم‌های اینترنتی را تکمیل کنید، ۹۰ دقیقه است. کد کاربری و رمز عبور شما برای ورود به سیستم پس از ثبت نام، تا زمان دریافت نتیجه کنسول ثابت است. آن را حفظ کنید. اگر فرم را SUBMIT نهایی کنید، امکان تغییر در آن وجود ندارد. پس از ثبت نهایی درخواست اینترنتی شما، ایمیل تأییدی برای شما ارسال خواهد شد. حتما فولدر SPAM را چک کنید. پایین صفحه، همان‌طور که در عکس شاهد هستید، گزینه‌ای به نام CONTINUE TO THE APPLICATION است که شما را برای ثبت نام اینترنتی دریافت وقت سفارت سوئد راهنمایی می‌کند.

وقتی روی آن کلیک کنید، به این صفحه می‌روید و تصویر آن در عکس زیر مشاهده می‌شود.

همان‌طور که در عکس بالا می‌بینید، شما برای ثبت نام اینترنتی جهت دریافت وقت سفارت سوئد در تهران، باید کد کاربری و رمز عبور داشته باشید. برای این کار، نیاز است که نام خانوادگی و آدرس پست الکترونیک خود را وارد کنید تا ایمیلی از اداره مهاجرت سوئد برای شما ارسال شود.

In order to complete your application you must accept the terms of use. Through these terms of use the Swedish Migration Agency wishes to inform you of the regulations that apply to our online application.

پس از وارد کردن نام و نام خانوادگی و پست الکترونیک، به صفحه زیر هدایت می‌شوید.

همان‌طور که در عکس بالا مشاهده می‌کنید، این اطلاعات را باید وارد کنید:

  • نام
  • نام خانوادگی
  • پست الکترونیک

ایمیل تأییدی برای شما ارسال می‌شود که باید روی لینک داخل آن کلیک کنید.

همان‌طور که در این ایمیل مشاهده می‌کنید، کد کاربری و رمز عبور برای شما ارسال شده است. سپس با کلیک روی لینک موجود، صفحه زیر را مشاهده خواهید کرد که باید کد کاربری و رمز عبور را در آن وارد کنید.

پس از آن‌ که کد و رمز را وارد کردید، از شما می‌خواهد تا رمز جدید را وارد کنید. سپس به این صفحه وارد خواهید شد.

موارد زیر باید وارد شود:‌

  • هدف اصلی سفر را در بخش main purpose of journey وارد کنید؛
  • سفارتی را که قصد اپلای دارید مشخص کنید که برای شما کشور سوئد است؛
  • تاریخ سفر (intended fate of arrival in a Schengen area) را مشخص کنید؛
  • تاریخ ترک مقصدتان (departure time) را مشخص کنید؛
  • تعداد روزهایی را که قصد دارید در سوئد باشید، مشخص کنید؛
  • تعداد ورود (entire) را مشخص کنید؛
  • اولین کشور مقصد (member state of first entries) را مشخص کنید؛
  • کشور مقصد (Sweden) را مشخص کنید.

سپس روی دکمه next کلیک کنید.

همان‌طور که در عکس بالا می‌بینید، لازم است این اطلاعات در این فرم قید شود:

  • نام خانوادگی (surname)؛
  • نام خانوادگی در زمان تولد (surname at birth)؛
  • نام (first name)؛
  • جنسیت (sex)؛
  • تاریخ تولد؛
  • وضعیت تأهل؛
  • ملیت (nationality)؛
  • ملیت در زمان تولد (nationality at birth)؛
  • تاریخ تولد (date of birth)؛
  • کشور محل تولد (country of birth)؛
  • تلفن تماس (موبایل).

دوباره پس از تکمیل فرم بالا، روی دکمه next کلیک کنید تا به این صفحه‌ای که در عکس بالا مشاهده می‌کنید، وارد شوید:

اگر در منطقه شنگن فامیلی دارید، روی yes‌ کلیک کنید. در غیر این صورت روی no کلیک کنید.

اگر قصد شما از دریافت ویزای سوئد و سفر به منطقه شنگن، دیدار اقوام و خویشاوندان است، باید اطلاعات آن‌ها را در فرم آنلاین وارد کنید.

اگر پاسخ شما منفی است، دوباره روی گزینه next کلیک کنید تا به صفحه زیر بروید.

در این صفحه، باید اطلاعات شغلی و تحصیلی خود (occupation) را وارد کنید.

  • شغل جاری را در بخش current occupation بزنید.
  • نام کارفرما در بخش employer’s name ‌ بزنید.
  • نام فردی را که بتوان در شرکت با وی تماس گرفت در قسمت contact person وارد کنید.
  • آدرس محل سکونت خود را در فرم را وارد کنید.
  • نام شهر محل سکونت را وارد کنید
  • کشور ایران را انتخاب کنید.
  • شماره تلفن کارفرما را نیز وارد کنید. تمام این بخش مربوط به اطلاعات کارفرمای شماست.

پس از ورود این اطلاعات به صفحه دیگری ارجاع می‌شوید که باید مدارک مورد نیاز را attach کنید. پس از آن، کلیه اطلاعات وارد شده توسط شما، روی صفحه به نمایش در می‌آید تا صحت اطلاعات را با کلیک روی دکمه PROVE تأیید کنید. در مرحله بعدی باید مبلغ اپلیکیشن را با کارت اعتباری ارزی پرداخت نمایید تا پس از آن، از طرف سیستم به شما وقت (appointment) داده شود.

آن‌چه درباره ویزای توریستی سوئد باید بدانیم

  • ویزای توریستی سوئد امکان اقامت موقت را به شما نمی‌دهد.
  • با داشتن ویزای گردشگری سوئد، امکان دریافت اقامت دائم را نخواهید داشت.
  • در صورتی‌که موفق به دریافت ویزای توریستی سوئد در تهران شدید، ورود شما الزاما باید از طریق یکی از فرودگاه‌های سوئد مثل استکهلم یا گوتنبرگ باشد.
  • اگر ویزای توریستی این کشور را دریافت کرده‌اید، ورود شما به منطقه شینگن، اول باید به سوئد باشد و پس از آن به کشور دیگری سفر کنید.
  • اگر با ویزای توریستی سوئد، ابتدا به کشوری دیگر مثل آلمان یا فرانسه بروید، در صورتی‌که سفر شما ترانزیتی نباشد، با ورود شما ممانعت می‌شود.
  • ویزای توریستی سوئد به‌صورت TYPE C(ویزای توریستی تیپ سی این امکان را می‌دهد تا به‌مدت حداکثر ۹۰ روز در منطقه شنگن تردد کنید و TYPE D‌ (ویزای توریستی تیپ دی ویزا اقامت موقت است و می‌توانید تا ۱۲ ماه در منطقه شینگن تردد کنید) است.
  • ویزای توریستی سوئد امکان تحصیل در این کشور را به شما نمی‌دهد.
  • با ویزای توریستی این کشور قادر نیستید کار کنید یا برای ازدواج اقامت کنید.
  • با ویزای توریستی این کشور می‌توانید در دوره های کوتاه‌مدت دانشگاه‌ها و کالج‌ها شرکت کنید.
  • ویزای توریستی به شما امکان می‌دهد تا در کنفرانس‌های علمی و آموزشی شرکت کنید.
  • اگر قصد شرکت در کارگاه آموزشی (WORKSHOP)‌ در یکی از شهر‌های این کشور را دارید، از ویزای توریستی کوتاه‌مدت استفاده کنید.
  • ویزاهای گردشگری به‌صورت یک بار ورود (SINGLE)‌ و چند بار ورود (MULTIPLE) است. یعنی اگر درخواست ویزای سینگل کنید، تنها یک بار اجازه ورود به منطقه شینگن دارید. اگر درخواست ویزا شینگن مالتی‌پل کنید، چند بار اجازه ورود به منطقه شینگن خواهید داشت.
  • اگر ویزای توریستی با یک‌بار ورود داشتید، یک بار حق ورود و یک بار حق خروج محدود شنگن از جمله کشور صادر‌کننده را خواهید داشت.
  • اگر ویزای توریستی چند بار ورود داشتید، می‌توانید به دفعات به این کشور وارد و از آن خارج شوید.
  • اگر سابقه دریافت ویزای شینگن از کشور‌های مختلف اروپا در تهران یا خارج از ایران را دارید، هنگام درخواست این ویزا، کپی ویزا‌های قبلی را ارائه کنید.
  • اگر شینگن اولی هستید، سعی کنید برای ویزای توریستی سوئد اقدام نکنید، زیرا اگر دانشجو باشید، شانس دریافت شما کم است.
  • اگر شینگن اولی هستید، درصورتی‌که برای دریافت ویزای تیپ سی اقدام می‌کنید، حتی‌المقدور با مدارکی مستند، مستدل و با ترجمه رسمی مثل سند ملکی، گواهی شغلی و غیره به سفارت بروید تا برای صدور ویزا قانع شوند.
  • برای دریافت ویزای توریستی سوئد، داشتن برنامه سفر الزامی نیست. اما در زمان مصاحبه از شما سؤالاتی درباره قصد سفر و محل اقامت و شیوه اسپانسری سفر می‌شود.
  • هزینه اخذ ویزای توریستی سوئد در سال ۲۰۱۸ میلادی حدود ۱۰۰۰ کرون است.
  • هزینه application fee جهت دریافت ویزای توریستی سوئد توسط دعوت‌کننده قابل پرداخت است.
  • داشتن کارت اعتباری ارزی برای پرداخت هزینه ویزای توریستی این کشور الزامی است.
  • کلیه مدارک متقاضی و همراهانش جهت دریافت روادید این کشور، باید ترجمه رسمی شود.
  • الزامی به وجود مهر وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی و مهر وزارت دادگستری بر روی صفحات ترجمه‌شده‌ جهت ارائه به سفارت سوئد نیست.
  • سفارت سوئد در تهران، درخواست‌هایی را که برای اقامت بیشتر از ۹۰ روز به این کشور تسلیم می‌شود، جهت تصمیم‌گیری به اداره مهاجرت سوئد ارسال می‌کند که سبب افزایش زمان لازم برای بررسی مدارک خواهد شد.
  • اگر قصد سفر، به‌مدت کمتر از ۴ هفته به این کشور را دارید، درخواست ویزا ۹۰ روزه نکنید. مخصوصا اگر برای نخستین بار متقاضی دریافت روادید سوئد هستید.
  • اگر در زمان دریافت ویزای توریستی، موفق به دریافت پذیرش تحصیلی از دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی این کشور شدید، به شما پیشنهاد می‌کنیم که پیش از عزیمت به این کشور، ویزای تحصیلی بگیرید.
  • با دریافت ویزای توریستی سوئد، قادر به افتتاح حساب بانکی در این کشور نخواهید بود.
  • با دریافت ویزای توریستی، امکان دریافت کد ملی ۱۲ رقمی موسوم به پرشون نومبر را نخواهید داشت.
  • اگر با صدور ویزای توریستی شما موافقت نشود، به شما برگه‌ای داده می‌شود که می‌توانید ظرف ۱ ماه از دریافت آن، اعتراض خود را تسلیم سفارت یا اداره مهاجرت بکنید.
  • هیچ تضمینی برای صدور روادید گردشگری این کشور در تهران وجود ندارد و کلیه اطلاعاتی که در شبکه‌های مجازی و اینستاگرام و تلگرام و فیسبوک درباره ویزا تضمینی سوئد منتشر می‌شود کذب است.
  • اگر با ویزای توریستی سوئد به این کشور سفر کرده و درخواست پناهندگی کنید، شانس دریافت جواب مثبت شما از اداره مهاجرت به‌شدت کاهش خواهد یافت. سالانه بیش از ۵ هزار ایرانی درخواست پناهندگی به دولت سوئد می‌دهد که بیش از ۶۰ درصد آن‌ها با جواب منفی مواجه می‌شوند. حداقل مدت بررسی پرونده شما توسط اداره مهاجرت، ۲۴ ماه است. لذا این روش را ار دستور کار خارج کنید .
  • دریافت وقت سفارت سوئد در تهران به دلیل حجم بالای متقاضیان، به کندی انجام می‌شود و لذا باید ۶ ماه جلوتر اقدام کنید.
  • هیچ کارگزاری در تهران یا سایر استان‌های کشور، کارگزار سفارت سوئد در تهران نیست و بر خلاف کارگزاری هندی و سنگاپوری که نماینده کنسولی برخی از سفارت‌ خانه‌های حوزه شنگن را در تهران در اختیار دارند، سفارت سوئد، فعالیت‌های کنسولی خود را برون سپاری نکرده است.
  • مراجعه حضوری کلیه متقاضیان درخواست ویزا سوئد در تهران به منظور ثبت اطلاعات بیومتریک و مصاحبه و انگشت نگاری، الزامی است و وکیل، حتی با وکالت نامه نیز قادر به انجام فعالیت‌های کنسولی به نیابت افراد حتی معلولان و کهنسالان نیست.
  • سفارت سوئد در تهران، بهترین راهنمای اطلاعاتی متقاضیان سفر و مهاجرت به این کشور است.
  • سفارت ایران در استکهلم، پاسخ‌گوی سؤالات هموطنان عزیز درباره سفر به این کشور است.
  • مراجعه به رایزنی فرهنگی ایران در استکهلم، برای علاقه‌مندان روابط فرهنگی با این کشور توصیه می‌شود.

مخاطب گرامی اگر برای دریافت روادید گردشگری یا اقامت دائم این کشور یا تحصیل رایگان در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری دانشگاه های سوئد در سال ۲۰۱۹ میلادی سؤالی داشتید، می‌توانید آن را از طریق نظرات با ما در میان بگذارید.

اصول و روش‌هایی کاملا عملی برای یادگیری سریع و ماندگار زبان جدید.

26000تومان 20000تومان

ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.