کتاب به بچه ها گفتن از بچه ها شنیدن؛ کتابی برای مادرانی که کودکانی لجباز دارند
چطور باید با کودکان لجباز برخورد کنیم؟ واکنش درست به رفتار اشتباه کودکان چیست؟ این سؤالات ممکن است برای هر پدر و مادر یا هر کسی که از کودکی مراقبت میکند، پیش بیاید. این کتاب پاسخگوی این قبیل سؤالات شماست و به شما کمک میکند که بهترین روش را برای برخورد با کودک خود و صحبت کردن با او داشته باشید.
شناسنامهی کتاب به بچه ها گفتن از بچه ها شنیدن
- عنوان اصلی: How to talk so kids will listen so kids will talk
- عنوان فارسی: به بچه ها گفتن از بچه ها شنیدن
- نویسنده: ادل فیبر، الین مازلیش
- سال انتشار: ۱۹۹۹
ابتدا نگاهی به فهرست این کتاب بیندازیم:
- فصل اول: کمک به کودکان برای روبهرو شدن با احساساتشان؛
- فصل دوم: ایجاد حس همکاری؛
- فصل سوم: جایگزینهای تنبیه؛
- فصل چهارم: تقویت کردن حس استقلال؛
- فصل پنجم: تحسین؛
- فصل ششم: آزاد کردن کودکان از نقش بازی کردن؛
- فصل هفتم: همه را کنار هم بگذارید.
آیا این کتاب برای شماست؟
اگر بهتازگی مادر شدهاید، اگر کودکی لجباز دارید که دائم مجبور به تنبیه او هستید یا اگر شغل شما با کودکان و تربیت آنها سروکار دارد، این کتاب کمک ارزندهای برای آموزش واکنش در برابر رفتارهای نادرست کودک به شماست. بارها دیده شده که والدین یا معلمان ناراحتی خود در برابر رفتارهای ناصحیح کودک را با تنبیه او نشان دادهاند. این رفتار را متوقف کنید و این کتاب را بخوانید تا با جانشینهای تنبیه آشنا شوید. این كتاب نمونههای دقیق و کارآمد را به شما عرضه کرده و روشهای درست و غلطِ هر برخورد را به تفکیک برایتان شرح داده است. همچنین در پرورش حس مسئولیتپذیری در فرزندان نکات حایز اهمیتی دارد. علم روانشناسی ثابت کرده که کودکان همواره به رفتارهایی واکنش مثبت نشان دادهاند که نهتنها شخصیت آنها را زیر سؤال نبرده و آنها را کوچک و ناتوان قلمداد نکرده است، بلکه آنها را صاحب درک دانسته و نوعی رابطهی دوستانه بین فرزند و والدین را برایشان تداعی کرده است. کودکان به همان اندازه منفیترین واکنشها را نسبت به تنبیه بهخصوص تنبیههای فیزیکی نشان داده و تبدیل به کودکانی عصبی و لجوج شدهاند. دست از عصبانیت بردارید و نترسید، کتاب را مطالعه کنید و روشهای جدیدی را با کودکانتان در پیش بگیرید. آنها بخش بزرگی از زندگی و آیندهی شما هستند.
کتاب «به بچهها گفتن از بچهها شنیدن»، یکی از معتبرترین و پرفروشترین کتابهای تربیت کودک است که در سالهای اخیر در ایران ترجمه شده است. بسیاری از افرادی که این کتاب را در کتابخانههای خود دارند معتقدند اطلاعات مورد نیاز در زمینهی رفتار مفید و مؤثر با کودکان را فراگرفتهاند. استقبال از این کتاب بهحدی خوب بود که نویسندگان آن، جلد دوم کتاب را با محوریت چگونگی سخن گفتن در خانه و مدرسه با كودكان را منتشر کردند. متخصصین روانشناسی کودک در سراسر جهان معتقدند که این کتاب، رویکرد ساده و بیپیرایهای دارد و برای همه قابل درک و استفاده است.
اگر شما این کتاب را مطالعه کردهاید حتما نظر خود را در مورد این کتاب با ما به اشتراک بگذارید.
در حاشیه کتاب
نویسندگان این کتاب آثار دیگری هم با نامهای «فرزندان آرام و والدین اسوده» و «چگونه با فرزند خود گفتوگو کنیم» منتشر کردهاند.
برای مطالعهی بیشتر، کتابهای زیر را هم به شما پیشنهاد میکنیم:
- كودك وسواسی؛ نویسنده: جنیفر بی فریمن
- با كودك بدقلق و ناآرام چه كنیم؟ ؛ نویسنده: جورجا دوگانجی
- والد متفكر كودك متفكر؛ نویسنده: میرنا شر
عنوان این متن که برای جذب مخاطب نوشته شده مخالف فصل ششم همین کتابه و برچسب زدن به کودک محسوب میشه
خانم فاطمه شما کتاب رو نخوندید.فصل شش رو بخونید متوجه میشید نظرتون اشتباهه