معرفی رشته مدیریت صنعتی و بازار کار آن
برای افرادی که به مدیریت صنعتی علاقه دارند، امکان تحصیل در دورهی کارشناسی یا کارشناسیِ ارشد رشته مدیریت صنعتی وجود دارد. دانشآموختگان موفق این رشته میتوانند در شرکتهای الکترونیک، دارویی یا پلاستیکسازی کار کنند. اگر میخواهید بیشتر دربارهی رشته مدیریت صنعتی بدانید، این مطلب برایتان سودمند خواهد بود.
اطلاعات پایهای
دورهی کارشناسی رشته مدیریت صنعتی بر درسهای حوزهی مدیریت مانند حسابداری و اجرای کسبوکار تمرکز میکند. دانشجوها با روشهای تولید و نظارت بر کارکنان آشنا میشوند. دورهی کارشناسی ارشد مناسب مدیرانی است که میخواهند برای توسعهی توانمندیهای حرفهایشان بر دانششان بیفزایند. درسهای پیشرفتهی این دوره شامل نظریههای اقتصادی، آمار و روشهای تولید است. برخی دورهها امکان کسب تخصص در مدیریت صنعتی راهبردی، روشهای تولید، فناوریهای مهندسی و ایمنی صنعتی را فراهم میکنند.
برای تحصیل در این رشته باید پیشنیازهای رایج در دورهی دبیرستان یا پیشدانشگاهی گذرانده شود. همچنین برای تحصیل در دورهی کارشناسی ارشد باید مدرک کارشناسی مرتبط با این رشته داشته باشید؛ برخی دورهها یا دانشگاهها ممکن است خواستار تجربهی کاری مرتبط باشند.
کارشناسی رشته مدیریت صنعتی
دورهی کارشناسی بر نظریههای مدیریت، اصول و مجموعهی مهارتها تمرکز میکند و دانشجویان را برای پذیرش نقشهای اجرایی در محیطهای صنعتی آماده میکند. دانشجویان دربارهی فرایندهای اساسی تولید، راهبردهای مدیریت کارکنان و تدارکات که در صنایع گوناگون کاربرد دارند، میآموزند. دورهی ۴سالهی کارشناسی همچنین شامل ریاضیات، آمار و علوم رایانه است.
برنامهی درسی این رشته مانند بسیاری دیگر از رشتههای مرتبط با کسبوکار است اما بهطور ویژه بر تولید و اجرا تمرکز دارد. برخی از درسها عبارتاند از:
- آمار؛
- حسابداری مدیریتی؛
- اصول مدیریت؛
- روشهای تولید؛
- مدیریت کارکنان؛
- مدیریت عملیات.
کارشناسی ارشد رشته مدیریت صنعتی
کارشناسی ارشد رشته مدیریت صنعتی برای کسانی طراحی شده است که مدرک کارشناسی یکی از رشتههای حوزهی کسبوکار را دارند؛ همچنین افرادی که علاقهمند به کار در حوزهی صنعت هستند. دانشگاههای مختلف دورهی ۲سالهی کارشناسی ارشد را برای مدیرانی با تجربهی کاری در زمینهی مهندسی و فناوری ارائه میکنند.
دورهی کارشناسی ارشد شامل اصول پیشرفتهی مدیریت و تحلیل سیستمهاست و این درسها آموزش داده میشود:
- سیستمهای عملیاتی؛
- مبانی اقتصاد؛
- روشهای تولید؛
- آمار؛
- مدیریت کیفیت؛
- مدیریت نیروی انسانی.
موقعیتهای شغلی پرطرفدار
مدیران صنعتی، مدیران تولید، مدیران زنجیرهی تأمین و مدیران در زمینههای مشابه میتوانند در شرکتهای فنی و صنعتی مختلف جایگاه خوبی پیدا کنند. شرکتهایی مانند:
- صنایع الکترونیک؛
- شرکتهای دارویی؛
- کارخانجات خودروسازی؛
- صنایع چاپ؛
- کارخانجات تولید مواد پلاستیکی؛
- کارخانجات نساجی.
با سلام مطلب شما خيلي خوب بود فقط يه شماره يه فرمي چيزي بزاري براي نفرات بيكار مطلب اخر كار منه مثله مديران صنعتي با تشكر فراوان
با سلام مطلب شما خيلي خوب بود فقط شماره تماسي يه كسي رامعرفي كنيد كه باهاش تماس بگيريم
سلام
ممنون از لطف شما
در این مطلب تنها قصد داشتیم رشته مدیریت صنعتی رو معرفی کنیم و متأسفانه امکان گذاشتن شماره تماس مدیران این حوزه یا فرم استخدام و … در حال حاضر امکانپذیر نیست.
راهنماي ميخاستم براي كار اپراتور تاور هستم با گواي
سلام درآمد حقوق این شغل چقدره؟