مرجع فیلم آموزشی و مقالات آموزشی برای موفقیت و پیشرفت

حذف اکانت تلگرام؛ آموزش تصویری ساده

دیلیت اکانت تلگرام و حذف اکانت تلگرام از طریق آموزش تصویری تنها در چند دقیقه

0

امروزه تلگرام را می‌توان محبوب‌ترین شبکه‌ی اجتماعی بین ایرانیان دانست. با افزایش روزافزون کاربران تلگرام بازار ترفندهای تلگرام هم رونق روزافزونی داشته است. در این مقاله سعی می‌کنیم به زبان ساده، چگونگیِ پاک کردن، حذف کردن یا دیلیت اکانت تلگرام را به‌صورت نوشتاری و دیداری به شما آموزش دهیم، پس اگر به دنبال روش حذف اکانت تلگرام خود هستید، این مقاله را با دقت مطالعه کنید.

مرحله‌ی اول: ورود به صفحه‌ی حذف اکانت تلگرام

برای رفتن به صفحه‌ی پاک کردن حساب کاربری تلگرام بر روی لینک www.telegram.org\deactivate کلیک کنید.

مرحله‌ی دوم: وارد کردن شماره تلفن

شماره تلفنی را که با آن اکانت تلگرام‌ ساخته‌اید در قسمت مربوطه وارد کنید. برای این کار به نکات زیر توجه داشته باشید:

  1. باید در ابتدای شماره تلفن خود، کد ۹۸+ را به عنوان کد کشور ایران بنویسید؛
  2. بعد از وارد کردن کد کشور، شماره تلفن خود را بدون اولین صفر بنویسید. برای مثال ۰۹۱۲۳۴۵۶۷۸۹ را به‌صورت ۹۸۹۱۲۳۴۵۶۷۸۹+ بنویسید و سپس گزینه‌ی «Next» را بزنید.

حالا به سراغ مرحله‌ی بعد می‌رویم:

مرحله‌ی سوم: وارد کردن کد تأییدیه

پس از زدن گزینه‌ی Next، بلافاصله به حساب کاربری شما پیامی حاوی یک کد یازده رقمی از طرف تلگرام ارسال می‌شود. آن‌ کد را کپی کنید و در قسمت «Confirmation Code» جایگذاری کنید، سپس بر روی گزینه‌ی «sign in» کلیک کنید.

رسیدیم به مرحله‌ای که باید بگویید چرا می‌خواهید از تلگرام خارج شوید:

مرحله‌ی چهارم: دلیل خروج از تلگرام

در کادر پایین صفحه، شما می‌توانید دلیل پاک کردن حساب کاربری خود را به تلگرام بگویید. توجه داشته باشید که نیازی نیست که حتما این قسمت را پُر کنید و می‌توانید آن را خالی بگذارید. برای ادامه روی گزینه‌ی done کلیک کنید. اما قبل از آن به نکات زیر توجه داشته باشید:

  1. بعد از پاک کردن حساب کاربری‌تان تمامی پیام‌های خصوصی، مخاطبین ذخیره‌شده در تلگرام، ربات‌ها، گروه‌ها و کانال‌های شما پاک خواهد شد؛
  2. بعد از پاک کردن حساب کاربری‌تان ممکن است تا چند روز تلگرام به شما اجازه‌ی ساخت مجدد آن را ندهد.

مرحله‌ی پنجم : پاک کردن حساب کاربری

با کلیک بر روی گزینه‌ی «Yes, delete my account» پیامی با متن زیر:

«.Your account was successfully deleted from our system. Come back soon» در بالای صفحه‌ی شما ظاهر می‌شود که این پیام به منزله‌ی پاک شدن حساب تلگرامی شماست.


حتما بخوانید: آموزش تصویری ساخت جیمیل؛ پرطرفدارترین ایمیل جهان

تهیه شده در:chetor.com

ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.