راهنمای دریافت ویزا از کشورهای حوزه شینگن

0

شینگن توافق‌نامه‌ای است که بین ۲۶ کشور به ثبت رسیده است. طی این توافق‌نامه، اشخاصی که از مناطقی خارج از منطقه شینگن به هریک از این کشورها سفر کنند، می‌توانند آزادانه و بدون نیاز به دریافت ویزا، به سایر کشورهای عضو منطقهٔ شینگن نیز سفر کنند.

نکتهٔ درخور توجهی که مسافران باید مدنظر داشته باشند این است که گرچه بیشتر کشورهای اتحادیه اروپا عضو منطقه شینگن هستند، ولی نباید این دو منطقه را با هم یکی دانست.

فهرست کشورهای عضو منطقه شینگن

  • اتریش؛
  • بلژیک؛
  • جمهوری چک؛
  • دانمارک؛
  • استونی؛
  • فنلاند؛
  • فرانسه؛
  • آلمان؛
  • یونان؛
  • مجارستان؛
  • ایسلند؛
  • ایتالیا؛
  • لتونی؛
  • لیتوانی؛
  • لوکزامبورگ؛
  • مالت؛
  • هلند؛
  • نروژ؛
  • لهستان؛
  • پرتغال؛
  • اسلواکی؛
  • اسلوونی؛
  • اسپانیا؛
  • سوئد؛
  • سوئیس؛
  • لیختن‌اشتاین.

انواع ویزای شینگن

A: ویزای ترانزیت

این ویزا برای مسافرانی است که مقصد آنها منطقه شینگن نیست و فقط جهت سفر به مقصد دیگری، ناچار به توقف در فرودگاه یکی از کشورهای منطقه شینگن هستند. بنابراین مسافران اجازهٔ خروج از فرودگاه کشور منطقه شینگن را ندارند.

B: ویزای عبور

این نوع ویزا تقریبا شبیه ویزای نوع A است با این تفاوت که در این حالت، مسافر می‌تواند از فرودگاه خارج شود و از راه زمینی خود را به مقصد اصلی (که عضو منطقه شینگن نیست)، برساند.

C: ویزای توریستی

این نوع ویزا جهت اقامت موقت در کشورهای منطقه شینگن است. هدف از این اقامت می‌تواند بسته به قصد مسافران متفاوت باشد.

D: ویزای تجاری

این نوع ویزا مجوز ورود و خروج چندباره در طول سال را برای مسافران فراهم کند. عمدتا تاجران و بازرگانان متقاضیان اصلی این نوع ویزا هستند.

مراحل اخذ ویزای فرانسه

تعیین وقت از سفارت کشور فرانسه

در صورت تمایل برای سفر به فرانسه، نیازمند تعیین وقت سفارت فرانسه هستید.

در صورت تمایل به انجام خدمات تعیین وقت توسط پارت ویزا، با این شماره تماس بگیرید: ۰۲۱۸۶۰۴۴۳۹۵-۰۲۱۸۶۰۴۳۲۱۹

مدارک موردنیاز جهت درخواست ویزای فرانسه

  • فرم درخواست روادید تکمیل‌شده به زبان فرانسه یا انگلیسی تاریخ و امضا (برای فرزندهای زیر ۱۸ سال، امضای هردو والد در مرکز اخذ ویزا الزامی است.)
  • دو قطعه عکس رنگی و جدید (کمتر از شش ماه) با زمینه روشن، در اندازه ۳٫۵ در ۴٫۵ سانتی‌متر، به‌طوری‌که چهره ۷۰ تا ۸۰ درصد عکس را شامل باشد.
  • گذرنامه معتبر.
  • حداقل سه ماه پس از اعتبار روادید درخواستی و دارای حداقل ۲ صفحه مهرنخورده به‌همراه فتوکپی صفحه شناسایی امضاشده صاحب گذرنامه.
  • فتوکپی تمام روادیدهای شینگن (گذرنامه فعلی و گذرنامه‌های قدیمی) به‌همراه مهرهای ورود و خروج آنها.
  • ترجمه رسمی شناسنامه به فرانسه یا انگلیسی، به‌همراه کپی تمام صفحات.
  • مدارک اجتماعی، شغلی و مالی متقاضی، تمام مدارک فارسی باید به زبان فرانسه یا انگلیسی صادر یا ترجمه شده باشند.
  • گواهی شغلی که به‌صورت کامل در زیر توضیح داده شده است.
  • مدارک اقامتی: اصل دعوت‌نامه تنظیم‌شده در شهرداری شهر اقامت شخص دعوت‌کننده به‌همراه کپی یا مدارک رزرو هتل.
  • در صورت لزوم، سند مالکیت، اجاره‌نامه، یا هر سند دیگری که وجود ملک یا اجاره ملک را در فرانسه نشان دهد (گواهی پرداخت عوارض سکونت یا مالکیت و قبض‌های ۳ ماه آخر.)
  • کپی بیمه بین‌المللی مسافرتی و بازگشت به کشور که شامل خدمات پزشکی در طول مدت سفر در محدوده شینگن باشد، حداقل ۳۰ هزار یورو.
  • رزرو بلیط رفت و برگشت هواپیمایی، تاریخ رفت نباید بیشتر از ۹۰ روز بعد از تاریخ درخواست روادید باشد.
  • تمام مدارک به زبان فرانسه یا انگلیسی توسط مترجم رسمی ترجمه شده باشند.
  • پرداخت ۶۰ یورو هزینه ویزا + ۲۵ یورو هزینه خدمات و سرویس مرکز روادید فرانسه.

مدارک شغلی موردنیاز برای کارمندان

  • گواهی اشتغال به کار که کمتر از یک ماه از صدورش گذشته باشد و شامل: سمت متقاضی، تاریخ استخدام، حقوق ماهیانه، تعداد روزهای مرخصی موافقت‌شده و اعلام بازگشت متقاضی پس از سفر باشد.
  • فیش‌های حقوق سه ماه اخیر.
  • پرینت گردش سه ماه اخیر حساب بانکی به زبان لاتین (حساب جاری و در صورت وجود پس‌انداز).

مدارک شغلی موردنیاز برای فروشندگان و صاحبان شرکت

  • روزنامه رسمی و اظهارنامه ثبت در ثبت شرکت‌ها.
  • پروانه کسب جاری.
  • پرینت گردش سه ماه اخیر حساب بانکی به زبان انگلیسی (حساب شخصی).

مدارک شغلی موردنیاز برای شغل‌های آزاد

  • کارت نظام مربوطه یا کارت حرفه‌ای سال جاری.
  • پرینت گردش سه ماه اخیر حساب بانکی به زبان لاتین (حساب شخصی + حساب کاری).

مدارک شغلی موردنیاز برای بازنشستگان و افراد بدون شغل

  • حکم بازنشستگی و/یا فیش دریافت مستمری برای بازنشستگان.
  • پرینت گردش سه ماه اخیر حساب بانکی به زبان لاتین.
  • در صورت لزوم، گواهی تقبل هزینه، به‌همراه تاریخ و امضا، همراه با مدارک شناسایی، شغلی و تمکن مالی شخص تقبل‌کننده.

مدارک شغلی موردنیاز برای فرزندان زیر ۱۸ سال و دانشجویان

  • گواهی تقبل هزینه توسط یکی از والدین.
  • مدارک مالی و کاری شخص تقبل‌کننده به‌همراه مدرک شناسایی اجازه خروج محضری و رسمی امضا‌شده توسط مادر و/یا پدر در صورتی که یکی از آنها با فرزند سفر نکند. چنانچه هیچ‌یک از والدین با فرزند سفر نکنند، اجازه خروج هر دو والدین الزامی است. اجازه‌نامه باید ترجمه شده باشد.
  • گواهی اشتغال به تحصیل یا ثبت‌نام دانشگاهی در سال جاری یا ثبت‌نام برای سال آینده.

مراحل اخذ ویزای اسپانیا

تعیین وقت از سفارت کشور اسپانیا

در صورت تمایل برای سفر به اسپانیا، نیازمند تعیین وقت سفارت اسپانیا هستید.

در صورت تمایل به انجام خدمات تعیین وقت توسط پارت ویزا، با ما تماس بگیرید: ۰۲۱۸۶۰۴۴۳۹۵-۰۲۱۸۶۰۴۳۲۱۹

مدارک موردنیاز جهت درخواست ویزای اسپانیا

  • فهرست و ترتیب مدارک موردنیاز فرم درخواست روادید همراه با یک قطعه عکس متعلق به زیر ۳ ماه اخیر، همراه با امضا در صفحات سوم و چهارم (درصورتی‌که متقاضی زیر ۱۸ سال باشد، این صفحات باید توسط پدر و مادر امضا شوند).
  • امضای اصلی متقاضی در فرم درخواست باید وجود داشته باشد.
  • دو نسخه کپی از فرم درخواست پر شده.
  • پرینت وقت مصاحبه.
  • اصل دعوت‌نامه (اگر دعوت‌نامه دارید) و کپی آن به‌همراه کپی کارت شناسایی یا کارت اقامت شخص دعوت‌کننده (برای دعوت‌نامه شرکتی و غیره، کپی آن کافی است).
  • رزرواسیون هتل، رزرواسیون پرواز، بیمه‌نامه مسافرتی با پوشش بیمه به زبان انگلیسی، هر سه با مدت یکسان.
  • مدارک شغلی: نامه اشتغال به کار، فیش حقوقی، مدارک ثبت شرکت/جواز کسب / آگهی تاسیس و تغییرات و غیره، پروانه پزشکی / مهندسی/ وکالت
  • فهرست پرداختی بیمه تامین اجتماعی (ترجمه‌شده به اسپانیایی).
  • متقاضیانی که دانشجو هستند باید ترجمه اسپانیایی اشتغال به تحصیل ارائه دهند.
  • مدارک مالی – بانکی : ریز گردش ۶ ماه اخیر + نامه تمکن مالی هر دو از یک حساب که تنها تا یک ماه اعتبار دارند، به زبان انگلیسی با مهر بانک، با ذکر تاریخ افتتاح حساب، متقاضی می‌تواند به دلخواه خود چندین حساب ارائه دهد.
  • متقاضیانی که در اسپانیا صاحب حساب هستند، باید نامه بانک و ریز گردش ۶ ماه اخیر آن را ارائه دهند.
  • متقاضیان زیر ۱۸ سال که با کسی غیر از والدین خود اقدام می‌کنند، باید اجازه‌نامه محضری از والدین، و اگر با یکی از والدین خود اقدام می‌کنند، باید اجازه نامه محضری از والد دیگر داشته باشند. (ترجمه اسپانیایی)
  • مدارک مالی-بانکی: ریز گردش ۶ ماه اخیر+ نامه تمکن مالی هر دو از یک حساب که تنها تا یک ماه اعتبار دارند، به زبان انگلیسی با مهر بانک، با ذکر تاریخ افتتاح حساب، متقاضی می‌تواند به دلخواه چندین حساب ارائه دهد.
  • کپی از تمام صفحات استفاده‌شده (اعم از ویزا و مهر) گذرنامه فعلی و قبلی، به صورت جداگانه در برگه A4. صفحه اول باید امضا و سپس کپی شود.
  • ترجمه تمامی صفحات شناسنامه (ترجمه اسپانیایی).
  • اصل گذرنامه (امضا شده برای بزرگسالان).
  • بیمه مسافرتی سامان.
  • هزینه ویزا و ثبت ویزا به یورو.

مراحل اخذ ویزای ایتالیا

تعیین وقت از سفارت کشور ایتالیا

در صورت تمایل برای سفر به ایتالیا، نیازمند تعیین وقت سفارت ایتالیا هستید.

در صورت تمایل به انجام خدمات تعیین وقت توسط پارت ویزا، با ما تماس بگیرید: ۰۲۱۸۶۰۴۴۳۹۵-۰۲۱۸۶۰۴۳۲۱۹

تهیه مدارک مورد نیاز جهت درخواست ویزای ایتالیا

  • فرم درخواست روادید ایتالیا.
  • دو قطعه عکس پرسنلی (۴*۳)بدون روتوش.
  • گذرنامه با دست‌کم دو برگ سفید و با حداقل سه ماه اعتبار از تاریخی که متقاضی قصد ترک حوزه شینگن را دارد.
  • هزینه صدور روادید به قرار ذیل که تنها به‌صورت نقدی و در وجه یورو قابل پرداخت است:
  • افراد بزرگسال: ۶۰ یورو
  • افراد ۶ تا ۱۲ سال: ۳۵ یورو
  • افراد زیر ۶ سال: رایگان
  • همسر، فرزندان، والدین، پدربزرگ، مادربزرگ و نوادگان شهروندان اتحادیه اروپا یا همسران‌شان: رایگان
  • دعوت‌نامه تکمیل شده (در صورتی که متقاضی توسط یک شهروند ایتالیایی یا خارجی که اقامت قانونی در ایتالیا دارد، دعوت شود) فرد دعوت کننده می بایست نمونه دعوتنامه را بصورت کامل پر نموده و تصویر یکی از مدارک شناسایی ذیل را نیز به آن ضمیمه نماید:
  • شهروندان ایتالیایی: گذرنامه یا شناسنامه معتبر.
  • شهروندان خارجی مقیم ایتالیا: اجازه اقامت با اعتبار حداقل یک‌ماه از تاریخ خاتمه روادید درخواستی.
  • اصل و تصویر شناسنامه معتبر متقاضی به‌همراه ترجمه به زبان ایتالیایی یا انگلیسی (بدون نیاز به تأیید وزارت دادگستری یا وزارت امور خارجه).
  • اصل و تصویر مدارک شغلی متقاضی به‌همراه ترجمه به زبان ایتالیایی یا انگلیسی (بدون نیاز به تایید وزارت دادگستری یا وزارت امور خارجه).
  • مدیران و اعضای هیات مدیره شرکت‌ها: آخرین روزنامه رسمی (که از تاریخ آن بیش از سه سال نگذشته باشد) حاوی اطلاعات تأسیس و ثبت شرکت مربوطه و نام متقاضی. چنانچه بیش از سه سال از تاریخ روزنامه رسمی گذشته باشد، متقاضی می‌بایست یک روزنامه رسمی جدید (با تاریخ زیر سه سال) نیز مبنی بر تغییرات احتمالی انجام پذیرفته در خصوص تأسیس شرکت یا یک گواهی از اداره ثبت مبنی بر ادامه فعالیت شرکت علی‌رغم عدم ثبت تغییرات، ارائه نماید.
  • مشاغل آزاد: پروانه کسب معتبر صادره از اداره مربوطه در شهر محل اقامت یا کارت بازگانی معتبر.
  • مشاغل وابسته و کارمندان دولتی: فهرست پرداختی شش ماهه آخر بیمه شغلی یا کارت پرسنلی صادره توسط سازمان دولتی یا نیمه‌دولتی مربوطه، یا معرفی‌نامه‌ای از سوی شرکت مربوطه مبنی بر تأیید رابطه کاری متقاضی با آن شرکت ضمن مشخص نمودن سمت شغلی وی.
  • اصل و تصویر مدارک مالی، موید امکانات لازم جهت تأمین مالی فرد به‌همراه ترجمه به زبان ایتالیایی یا انگلیسی (بدون نیاز به تأیید وزارت دادگستری یا وزارت امور خارجه).
  • پرینت گردش سه ماهه آخر حساب جاری با مهر و امضای بانک.
  • کارت اعتباری بین‌المللی شخصی از قبیل Visa, Mastercard، American Express) و پرینت حساب مربوطه.
  • ضمانت‌نامه بانکی (تحت عنوان Fideiussione bancaria برای متقاضی که شخص دعوت‌کننده نزد یکی از بانک‌ها یا شرکت‌های بیمه‌ای ایتالیایی تهیه می‌کند. مبلغ این ضمانت‌نامه نباید کمتر از مبالغی باشد که در جدول واقع در کنسولگری مشخص شده است. علاوه بر مدارک یاد شده، چنانچه متقاضی سند ملکی نیز داشته باشد، توسط کنسولگری در پرونده لحاظ می‌شود.
  • اصل و تصویر بیمه مسافرتی سامان با پوشش حداقل ۳۰٫۰۰۰ یورو که کل دوره اقامت متقاضی را در حوزه شینگن پوشش دهد.
  • اصل و تصویر بلیط هواپیما یا رزرو بلیط.
  • اصل و تصویر رزرو هتل یا هتل‌ها (در صورت رزرو) و برنامه سفر در ایتالیا.
  • تصویر صفحه اول گذرنامه و روادیدهای گذشته (در صورت وجود).

مراحل اخذ ویزای سوئد

تعیین وقت از سفارت کشور سوئد

در صورت تمایل به سوئد، نیازمند تعیین وقت سفارت سوئد هستید.

در صورت تمایل به انجام خدمات تعیین وقت توسط پارت ویزا، با ما تماس بگیرید: ۰۲۱۸۶۰۴۴۳۹۵-۰۲۱۸۶۰۴۳۲۱۹

مدارک مورد نیاز جهت درخواست ویزای سوئد

مدارک مورد نیاز جهت اخذ روادید تجاری – توریستی

  • یک قطعه عکس جدید رنگی ۴*۳ تمام رخ و با زمینه سفید.
  • گذرنامه معتبر و امضاشده توسط صاحب گذرنامه و فتوکپی (اعتبار گذرنامه باید بیشتر از سه ماه از تاریخ پایان روادید باشد).
  • الف) فتوکپی از کلیه روادیدهای دریافت شده قبلی، از سایر کشورها در طول سه سال گذشته (در پاسپورت جدید و قدیم)
  • ب) کلیه روادیدهای دریافت‌شده از کشورهای عضو شینگن (در پاسپورت جدید و قدیم)
  • فتوکپی شناسنامه (کلیه صفحات)
  • همراه داشتن پاسپورت‌های قبلی که تاریخ اعتبار آنها تمام شده یا به هر دلیل تعویض شده‌اند.
  • معرفی‌نامه از محل کار. (به زبان انگلیسی و یا ترجمه رسمی به زبان انگلیسی).

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزا سفارت سوئد

  • اصل و فتوکپی روزنامه رسمی با درج اگهی ثبت شرکت (ترجمه‌شده رسمی به زبان انگلیسی).
  • کپی از هر گونه تغییرات شرکت (ترجمه‌شده رسمی به زبان انگلیسی).
  • اصل کارت بازرگانی صادر شده توسط وزارت بازرگانی و فتوکپی آن.
  • چنانچه هزینه‌های اقامت در خارج توسط شرکت شما پرداخت شود، باید در نامه قید گردد.
  • اثبات بر فعال بودن شرکت.
  • برگه رسمی حقوق دریافتی (اولین و آخرین ماه‌های دریافت حقوق موردنیاز است) و همچنین برگه پرداختی به سازمان تأمین اجتماعی (فهرست بیمه).
  • نامه بانکی با اظهار مانده موجودی حساب و همچنین ریز صورت حساب بانکی در سه ماه اخیر. (تمکن مالی + فهرست گردش سه ماهه).
  • دعوت‌نامه‌های امضاشده باید با جزئیات، نام درخواست‌دهنده، علت مسافرت، مدت اقامت و یا اینکه در طول اقامت شرکت دعوت‌کننده هزینه‌های مربوطه را به‌عهده خواهد گرفت یا خیر، قید گردد. همچنین کپی از کارت اقامت و یا پاسپورت پرتغالی و همچنین پرینت حساب بانکی دعوت‌کننده.
  • درصورتی‌که شما نماینده شرکت دعوت‌کننده هستید: اصل قرارداد نمایندگی و کپی آن.
  • اثبات همکاری‌های گذشته با شرکت دعوت‌کننده یا سایر همکاری‌های بین‌المللی مانند: بارنامه، اثبات پرداختی‌ها و یا هر نوع قراردادهای امضاشده فی مابین.
  • در صورت همراه بودن فرزندان با یکی از والدین اجازه رسمی پدر و مادر ترجمه و مهرشده به مهر وزارت خارجه و دادگستری.
  • رزرو هتل و تأییدیه آن.
  • بیمه پزشکی مسافرت معتبر جهت کشورهای عضور شینگن و فتوکپی آن. (حداقل پوشش بیمه مذکور باید مبلغ ۳۰ هزار یورو یا ۵۰ هزار دلار امریکا باشد. پوشش بیمه جهت بازگشت به وطن در موارد نیاز پزشکی و شامل پوشش جهت کمک‌های فوریت پزشکی و معالجه فوری در بیمارستان باشد.)
  • رزرو بلیط برای سفر به سوئد و برگشت به ایران.

متقاضیان روادید باید هرکدام مستقلا با تکمیل فرم درخواست روادید همراه با کلیه مدارک درخواست شده، اقدام به تعیین وقت قبلی جهت ارایه مدارک بنمایند.

ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.