نوآوران موج در الکامپ ۲۸: تمرکز بر توسعه صادرات و ورود به بازار هوش مصنوعی

0

شرکت نوآوران موج در بیست و هشتمین نمایشگاه الکامپ، ضمن رونمایی از فناوری‌های جدید خود در حوزه ارتباطات، از برنامه‌های راهبردی خود برای گسترش بازارهای صادراتی و آغاز فعالیت در زمینه تأمین تجهیزات هوش مصنوعی خبر داد.

شرکت نوآوران موج با حضوری پررنگ و متفاوت در بیست و هشتمین نمایشگاه الکامپ، جدیدترین دستاوردهای فناورانه و برنامه‌های آینده خود را تشریح کرد. آصفی، معاون بازرگانی این شرکت، در حاشیه این رویداد اعلام کرد که نوآوران موج امسال با محوریت ارائه فناوری‌های نوین در حوزه‌های سیم‌کارت، صوت و نمایشگرهای شهری در این نمایشگاه حاضر شده است.

او با اشاره به حضور مستمر این شرکت در دوره‌های گذشته الکامپ، افزود: «امسال سعی کردیم به صورت متفاوت‌تر و با فعالیت بیشتر در زمینه‌های به‌روز و با ارائه فناوری‌های جدیدتر در حوزه‌هایی مانند سیم‌کارت، ارتباطات، صوت و به‌ویژه نمایشگرهای شهری حضور چشمگیری داشته باشیم.» وی همچنین با راضی‌کننده توصیف کردن میزان بازدید از غرفه شرکت در روز اول، ابراز امیدواری کرد که این روند در روزهای آینده پربارتر شود.

پوشش بخش عمده‌ای از نیاز داخلی در حوزه سازه‌های فلزی

معاون بازرگانی نوآوران موج در پاسخ به سوالی درباره سهم این شرکت از بازار داخلی گفت: «در حوزه‌هایی مانند دکل‌های مخابراتی و سازه‌های فلزی، بخش عمده‌ای از تولیدات کشور را انجام می‌دهیم و بازار خوبی داریم.» او حوزه تولید سیم و کابل را فعالیتی نوپاتر برای این مجموعه خواند و تأکید کرد که شرکت در هر دو زمینه، همکاری رضایت‌بخشی با سازمان‌ها، نهادها و شرکت‌های خصوصی مختلف داشته است.

آصفی، معاون بازرگانی نوآوران موج
آصفی، معاون بازرگانی نوآوران موج

توسعه صادرات به کشورهای منطقه؛ یک هدف جدی

آصفی با اشاره به سابقه صادرات محصولات نوآوران موج به کشورهای حوزه خلیج فارس، بر عزم جدی شرکت برای گسترش بازارهای بین‌المللی تأکید کرد و گفت: «به شدت دنبال توسعه صادرات هستیم و در حال بازاریابی برای محصولاتی هستیم که توانایی رقابت در بازارهای منطقه را دارند.» وی خبر داد که این هدف به صورت جدی برای تحقق در آینده نزدیک پیگیری می‌شود.

راهبرد رقابت: کیفیت بالا و قیمت پایین‌تر

وی راهبرد اصلی شرکت برای موفقیت در بازار رقابتی را جذب مشتری از طریق «کیفیت بالا و قیمت پایین‌تر» عنوان کرد و افزود: «ما روند رو به رشدی داریم و سعی می‌کنیم بهترین کیفیت را به مشتریان ارائه دهیم تا روز به روز در این زمینه موفق‌تر شویم.» آصفی همچنین اشاره کرد که شرکت در برنامه‌ریزی‌های سالانه خود به اهداف از پیش تعیین‌شده دست می‌یابد و هر سال شاهد رشد بیشتری است.

ورود به حوزه هوش مصنوعی با تأمین تجهیزات

معاون بازرگانی نوآوران موج در بخش دیگری از توضیحات خود، به ورود این شرکت به عرصه هوش مصنوعی به عنوان یک کسب‌وکار جدید اشاره کرد و اظهار داشت: «با توجه به فراگیر شدن روزافزون این فناوری، سعی کرده‌ایم وارد این حوزه شویم و یکی از کسب‌وکارهای جدیدمان، تأمین تجهیزات مرتبط با هوش مصنوعی مانند سرورها باشد.» او تصریح کرد: «ما به صورت مستقیم و قانونی این تجهیزات را برای مشتریان وارد می‌کنیم و سعی داریم در این حوزه نیز پیشرفت کافی را داشته باشیم.»

چالش‌های پیش‌رو و تلاش برای تداوم تولید

آصفی در پایان، چالش‌های اصلی پیش روی تولید را «تورم سالانه، تنوع بازار و مسائل خاص این حوزه» برشمرد و تأکید کرد: «سعی می‌کنیم از پس این چالش‌ها برآییم تا چرخه تولید شرکت با مشکل مواجه نشود و به پیشرفت خود ادامه دهد.»

هشدار! این مطلب صرفا برای آشنایی شما با کسب‌وکار مهمان منتشر شده است و سایت چطور هیچ مسئولیتی را در رابطه با آن نمی‌پذیرد. اطلاعات بیشتر
ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.