کتاب ملت عشق؛ عاشقانه‌ای بی‌نظیر که نباید از دستش داد

9

عشق این مفهوم عمیق و پرمعنا همیشه موردتوجه نویسندگان و شاعران بوده است و آنها، هر کدام با زبانِ خاص خود به توصیف و تعریف آن پرداخته‌اند. عشق جزو مضامینی است که نه‌تنها کهنه نمی‌شود، بلکه همیشه تازگی دارد. کتاب «ملت عشق» روایتی متفاوت و تازه از عشق و علاقه است. در این کتاب ما با اِلا و مولانا جلال‌الدین بلخی همراه می‌شویم و بار دیگر حکایتی متفاوت از عشق و هر آنچه به آن وابسته است را می‌خوانیم. درادامه با سایت چطور همراه باشید و معرفی کتاب ملت عشق را بخوانید.

مشخصات کتاب

  • نام اصلی کتاب: The Forty Rules of Love
  • نام کتاب به فارسی: ملت عشق
  • نویسنده: الیف شافاک
  • سال انتشار: ۲۰۱۱

درباره‌ی کتاب ملت عشق

الیف شافاک، نویسنده‌ی معروف تُرک در «کتاب ملت عشق» دو داستان موازی و گیرا را روایت می‌کند. یکی از این داستان‌ها در‌حال‌حاضر اتفاق می‌افتد و آن یکی در قرن سیزدهم. داستان قدیمی‌تر در مورد رومی (مولانا) است که با معلم معنوی خود، درویش رقصانی به‌نام شمس تبریزی، مواجه می‌شود. این دو باهم داستان ابدی عشق را خلق می‌کنند.

اللا روبینشتاین چهل ساله است و از ازدواج خود راضی نیست. او به‌عنوان ویراستار در یکی از مؤسسات ادبی شغلی پیدا می‌کند. اولین کار او خواندن کتابی به‌نام «ملت عشق» اثر عزیز زاهارا و نوشتن گزارشی در مورد آن است. این داستان در مورد جست‌وجوی شمس به‌دنبال رومی است. این جست‌وجو او را از یک کشیش موفق ولی ناراضی به عارفی معتقد، شاعری پراحساس، و طرفدار عشق تبدیل می‌کند. اللا به‌شدت تحت‌تأثیر درس‌های شمس و قوانین او قرار می‌گیرد. این درس‌ها براساس فلسفه‌ای باستانی است که همه‌ی مردم و همه‌ی دین‌ها را باهم متحد می‌کند و عشق را هر ‌روز و در همه‌ی مردم حاضر می‌داند. با خواندن داستان، اللا متوجه می‌شود که داستان کتاب شبیه داستان خود با زاهاراست. درست مانند شمس، زاهارا آمده که او را آزاد کند.

آیا این کتاب برای شماست؟

«کتاب ملت عشق» برای کسانی است که شمس تبریزی را دوست دارند. از شخصیت قوی او گرفته تا عشق و عقاید و خدای او همه‌چیز واقعا شگفت‌انگیز است. این کتاب شما را تشویق می‌کند تا در مکان‌های خیلی غیرمنتظره به‌دنبال خدا بگردید. کتاب ملت عشق از زاویه‌ دیدهای متفاوتی نوشته شده است و می‌تواند عقیده‌ی شما را در مورد خدا تغییر بدهد. اگر شنیدن این داستان جذاب برای شما لذت بخش است، می‌توانید کتاب صوتی ملت عشق را همین حالا تهیه کنید.

کتاب‌های دیگر از این نویسنده

شافاک کتاب‌های دیگری هم نوشته است از جمله‌ی آنها می‌توان به «اسکندر»، «آینه‌های شهر» و «شپش پالاس» اشاره کرد.

درباره‌ی نویسنده

الیف شافاک در سال ۱۹۷۱ در استراسبورگ فرانسه به‌دنیا آمد. او یکی از معروف‌ترین نویسنده‌های زن در ترکیه است و جوایز زیادی را برنده شده است. او ۱۳ کتاب نوشته است که ۹ تای آنها رمان هستند. کتاب‌های او به‌زبان ترکی و انگلیسی نوشته شده‌اند. او روش‌های داستان‌گویی ترکی و انگلیسی را باهم ترکیب کرده‌ تا قصه‌هایی را در مورد زنان، کودکان، اقلیت‌ها، مهاجران‌ و جوانان بگوید. کتاب‌های او از فرهنگ‌ها و سنت‌های ادبی گوناگون،‌ علاقه‌‌ی زیاد به تاریخ، فلسفه، عرفان، فرهنگ کلامی و سیاست‌های فرهنگی می‌گویند.

علاوه‌بر داستان نویسی، شافاک یک فعال سیاسی، نویسنده‌ی یک ستون در روزنامه و سخنران است. او مرتبا مطالبی را برای روزنامه‌های ترکی نوشته است و مطالبی از او در روزنامه‌ها و مجلات بزرگ مانند گاردین، نیویورک تایمز، ایندیپندنت و پست جهانی منتشر شده‌اند. او در چندین دانشگاه در ترکیه، انگلستان و آمریکا تدریس کرده است. شافاک مدرک کارشناسی ارشد خود را در رشته‌ی مطالعات جنسیت و زنان و دکترای‌ خود را در رشته‌ی علوم سیاسی گرفته است.

تهیه شده در chetor
ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

آخرین دیدگاه‌ها (از 9 دیدگاه)
  1. کافه بوک می‌گوید

    ماجرای شمس و مولانا در این کتاب واقعا عالیه – اما در کنار این داستان، ماجرای اللا چندان جذاب و خواندنی نیست. من به شخصه دوست داشتم همه کتاب در مورد شمس و مولانا می بود.

  2. شهرام می‌گوید

    سلام…
    من این کتاب رو خومدم، ولی طبق تعریفی که ازش میشد، نبود. حتی به نظرم یک کتاب در سطح میانی است.
    نقاط مبهم تو کتاب زیاد هست و کمی هم از هم گسیختگی در کتاب دیده میشه.
    در حد یک رمان،صرفا جهت تفریح و بدون انتقال مفهموم خاص خوب هستش

  3. آیدا می‌گوید

    متاسفانه این کتاب بر خلاف انتطار فقط در حد فیلم های ترکیه ای است ولا غیر……
    خیانت یک زن متاهل بچه دار به بهانه این که میخواهد از روزمرگی ها ی زندگی خلاص شود.و هیچ گاه با شوهرش حاضر نیست حرف بزند.
    روایتهای تاریخی شمس ومولانا اصلا سندیت ندارد
    چهل قانون شمس همانهایی هستند که در سمینارهای موفقیت میگویند…..حداقل بعد از چند روز انها را شما به یاد میاوری اما این چهل قانون را نه
    به نظر من اصلا ارزش وقت گداشتن ندارد.

هر سوالی داری از
هوش مصنوعی رایگان چطور
بپرس!

close icon
close icon