کتاب قدرت سکوت اثر سوزان کین؛ آشنایی با دنیای درون‌گراها

2

گوگل، هری‌پاتر، نظریهٔ نسبیت، در جست‌وجوی زمان ازدست‌رفته و… تنها نمونه‌هایی از آثاری هستند که قطعا اگر درون‌گراها نبودند، باید دنیا را بدون آن‌ها تجربه می‌کردیم. قدرت سکوت همواره سرچشمهٔ آثاری چشمگیر در طول تاریخ بشری بوده است. انسان‌ها همواره بنا بر معیار‌های مختلفی، مانند ویژگی های شخصیتی، تفاوت‌های ظاهری و فیزیکی در دسته‌های گوناگونی قرار می‌گیرند. یکی از این ویژگی‌ها که اتفاقا تأثیری ژرف بر شخصیت فرد، نوع روابط و در کل، زندگی او دارد، درون گرایی است. در مطلب امروز با معرفی کتاب قدرت سکوت نوشته‌ٔ «سوزان کین» بیشتر با درون‌گراها و چالش‌هایی که در یک دنیای پر از برون‌گرا دارند، آشنا می‌شویم.

شناسنامهٔ کتاب

  • عنوان: قدرت سکوت
  • نویسنده: سوزان کین
  • تعداد صفحات: ۳۷۳

دربارهٔ کتاب قدرت سکوت

درون‌گراها در جامعه‌ای زندگی می‌کنند که پیوسته به‌دنبال پرورش برون‌گراهاست و برونگرایی را به‌عنوان یک استاندارد تعریف می‌کند. درون‌گراها، همچنین به‌دلیل ویژگی‌های بارز شخصیتی‌شان، یعنی ترجیح خلوت و تنهایی به جمع‌های شلوغ، گوش‌دادن به‌جای حرف‌زدن، داشتن روابط کمتر اما عمیق‌تر و… در اقلیت هستند یا حداقل با توجه به اینکه تمایل کمی به دیده‌شدن دارند، کمتر به‌ نظر می‌آیند. به همین دلیل، پذیرفته‌نشدن از جمله مشکلاتی است که یک درون‌گرا در طول زندگی بارها آن را تجربه می‌کند.

رونیکس

خانم سوزان کین با پژوهش‌هایی که درمورد درون‌گراها داشته، می‌کوشد تا تعریف درستی از این ویژگی ارائه کند که به نظر در این امر موفق هم بوده است.

کتاب قدرت سکوت شامل چهار بخش تحت عنوان‌های زیر است:

  • برون‌گرای ایدئال؛
  • بیولوژی شما، خود شما؟؛
  • آیا همهٔ فرهنگ‌ها برون‌گرای ایدئال دارند؟؛
  • چگونه دوست بداریم؟ چگونه کار کنیم؟

قدرت سکوت؛ راهی برای شناخت بیشتر درون‌گراها و دنیای درون‌شان

شاید تصور کنید همهٔ مباحث و مثال‌های کتاب به درون‌گراها اختصاص دارد؛ اما اصلا این‌طور نیست؛ نویسنده بحث را با برون‌گراها و چگونگی تبدیل‌شدن برون‌گرایی به یک ویژگی ایدئال آغاز کرده است. در واقع، مخاطب با مطالعه‌ٔ چرایی وجود برون‌گرای ایدئال به درک بهتری از درون‌گراها می‌رسد.

کتاب همچنین شامل اطلاعات مفیدی از مسیر موفقیت درون‌گراهای معروف و بسیار موفقی مانند استیو وازنیک (مهندس کامپیوتر، مخترع و از پایه‌گذاران شرکت اپل) است که می‌تواند برای افراد درون‌گرا الهام‌بخش باشد.

سوزان کین در بخش‌هایی از کتاب به پژوهش‌های جالبی که در زمینه‌ٔ شخصیت شناسی انسان‌ها انجام شده، پرداخته و تأثیر ژنتیک در برون‌گرایی و درون‌گرایی را بررسی کرده است.

آنچه هدف اصلی نویسنده از نگارش این کتاب است، در واقع شناخت بیشتر درون‌گراها و احترام به تفاوت‌ها و نیازهایشان است. او بر این باور است که دنیا با همه‌ٔ نیازها و چالش‌هایش، هم به برون‌گراها نیاز دارد و هم به درون‌گراها و در این بین، اگر به نیازهای درون‌گراها مانند تمایل به تفکر و خلوت بیشتر توجه کافی نشود، آن‌ها نمی‌توانند خودِ واقعی و توانایی‌های شگفت‌انگیزشان را نشان دهند و خدمات و قابلیت‌هایی را که قادر هستند، به دنیا ارائه دهند.

چرا باید این کتاب را بخوانیم؟

اگر هنوز بر این باور هستید که درون‌گراها افرادی منزوی، افسرده و با توانایی‌های پایین هستند، اگر نمی‌دانستید گاندی رهبر بزرگ هندوستان و النور روزولت از فعالان حقوق بشر از جمله افراد درون‌گرا بوده‌اند مطالعهٔ این کتاب به همهٔ باورهای نادرست‌تان درمورد درون‌گراها پایان خواهد داد.

ممکن است شما درون‌گرا نباشید؛ اما به احتمال زیاد در میان خانواده، دوستان یا در محل کارتان با فردی درون‌گرا در ارتباط هستید پس بد نیست با نحوه رفتار با افراد درونگرا آشنا باشید. شناخت دنیای درونی این افراد به ارتباط مؤثر و بهبود روابط‌تان با آن‌ها کمک بسزایی می‌کند.

آشنایی با درون‌گرایی، پایان‌دادن به اندیشهٔ رایجی است که برون‌گرایی را ایدئال می‌داند و این نگرش، یک کودک، نوجوان و حتی بزرگسال درون‌گرا را به‌شدت می‌آزارد. با شناخت دنیای درون‌گراها به داشتن دنیایی با انسان‌های سالم‌تر و شادتر کمک خواهیم کرد.

اما اگر شما درون‌گرا هستید و تاکنون کوشیده‌اید این ویژگی را پنهان کنید یا به‌سختی خود را در قالب برون‌گراها قرار داده‌اید، مطالعهٔ این کتاب کمک می‌کند تا با این ویژگی و توانایی‌هایتان بیشتر آشنا شوید و از آن‌ها به‌شکلی بهتر بهره ببرید.

بخش‌هایی از کتاب قدرت سکوت

«باور عموم بر این است که خودِ ایدئال، شخصیتی اجتماعی و گروهی است که در بین جمعیت راحت و آرام است؛ فرد برون‌گرا عمل را به تفکر، ریسک پذیری را به محتاط‌بودن و قاطعیت را به تردید ترجیح می‌دهد. او سریع تصمیم می‌گیرد؛ حتی اگر احتمال اشتباه‌کردنش بالا باشد؛ در کار تیمی موفق است و در گروه‌های مختلف به‌خوبی ارتباط برقرار می‌کند.

درون‌گرایی به‌همراه مشتقاتش چون حساسیت، جدّیت، خجالت و کمرویی در حال حاضر ویژگی‌ یک شخصیت طبقهٔ دومی، جایگاهی میان ناامیدی و آسیب‌شناسی محسوب می‌شود. درون‌گرا‌هایی که تحت سیطره‌ٔ ایدئال‌های برون‌گرایی زندگی می‌کنند، مانند زنانی هستند که در دنیای مردانه زندگی می‌کنند و به‌علت صفتی که در وجودشان نهفته است، به چشم نمی‌آیند. برون‌گرایی سبک شخصیتی فوق‌العاده‌ جذابی است؛ اما ما این ویژگی‌ را به استانداردی سرکوبگر تبدیل کرده‌ایم؛ استانداردی که بیشتر ما حس می‌کنیم باید از آن پیروی کنیم. (ص ۱۱)»


در ادامه بخوانید: چطور درون‌گرایی، بیل گیتس را پولدار کرد؟
ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

آخرین دیدگاه‌ها (از 2 دیدگاه)
  1. آرمات می‌گوید

    سلام،اولین عکس روی جلد کتاب کی هستن؟

    1. عرفان برقبانی می‌گوید

      سلام.
      اولین نفر از سمت راست بالا: گای کاوازاکی (Guy Kawasaki‎)، کارآفرین موفق آمریکایی.