تمام نکاتی که قبل از اولین رابطه جنسی باید بدانید؛ زوجها بخوانند
اولین رابطه جنسی برای بعضیها خوشایند است و بعضیها هم از آن دل خوشی ندارند. اگر اطلاعات کافی در این زمینه داشته باشید و نکات لازم را از قبل بدانید، نه پای ترسی به میان خواهد بود و نه دلهره و تجربههای ناخوشایند را تجربه خواهید کرد. در این مقاله، از موضوعاتی خواهیم گفت که به شما در داشتن رابطه جنسی اولتان کمک میکنند.
چیزهایی هست که باید قبل از اولین رابطه زناشویی بدانید
زمانی که به اولین نزدیکی با همسر فکر میکنید، موضوعات مختلفی به ذهنتان میرسند و بهاحتمال زیاد، دلشورههای فراوانی در وجودتان نقش میبندند. پرسشهایی در ذهنتان شکل میگیرند که وجودشان کاملا طبیعی است؛ برای مثال، از خود میپرسید آیا تغییراتی در بدن به وجود خواهد آمد؟ این رابطه با درد همراه است؟ تغییرات هورمونی بعد از اولین رابطه چگونه است؟
برای اینکه از ابهام اولین رابطه جنسی کاسته شود، به آگاهی نیاز است. در ادامه، نکات آگاهکنندهای را خواهید خواند.
۱. هنگام برقراری رابطه جنسی اول، چه اتفاقی در بدن رخ میدهد؟
وقتی اولین رابطه زناشویی به پایان میرسد، اتفاق ویژهای در بدنتان رخ نمیدهد؛ بنابراین، هیچکس بهجز شما و همسرتان متوجه این موضوع نخواهد شد و پای تغییری در میان نیست.
البته باید بدانید که در زمان شروع رابطه و پیشرفت آن، بدن دچار تعریق میشود و نفسهای سنگینی خواهید کشید. احتمال دارد پوستتان هم دچار سرخی شود. اینها طبیعی است. بهعلاوه، بهدلیل افزایش جریان خون در بدن در هنگام نزدیکی، آلت تناسلی خانمها نیز متورم میشود. منتها با پایان رابطه، همهچیز به حالت عادی برمیگردد.
بیشترِ خانمها در ناحیه آلت تناسلیشان بافتی به نام هایمن (پرده واژن یا همان پرده بکارت) دارند و در واقع، با همین بافت به دنیا میآیند. هایمن (Hymen) در بخش واژن قرار دارد و تحتتأثیر اولین رابطه جنسی یا فعالیتهای دیگری مانند ورزشکردن ممکن است کشیده یا پاره شود. زمانی که نخستین بار رابطه جنسی دارید، هایمن کشیده یا پاره میشود و امکان دارد قطراتی خون هم در نتیجۀ این فشار پدیدار شود.
بسیاری از افراد، دچار کشیدگی یا پارگی هایمن نمیشوند و خونی هم در اولین نزدیکی ترشح نمیکنند؛ بنابراین، چنین چیزی حتمی نیست. منتها اگر از این موضوع واهمه و ترسی پنهان دارید، بهتر است که قبل از اولین رابطه جنسی ملافه یا پارچهای تیرهرنگ تهیه و روی آن اولین نزدیکی با همسر را تجربه کنید. در این صورت، اگر خونی هم ترشح شود، آن را نمیبینید و ترسی هم در شما شکل نمیگیرد.
۲. اولین رابطه جنسی درد دارد؟
بیشترِ افراد در اولین رابطه جنسی خود نگراناند که درد هم خواهند کشید یا خیر. اگر آرام باشید، احساس راحتی کنید و روی بدنتان تمرکز داشته باشید، بهاحتمال بسیار زیاد هیچ دردی حس نخواهید کرد. البته باید قبول کرد که هر تجربۀ تازهای با کمی استرس و دلهره همراه است و این بههیچوجه غیرعادی نیست.
اگر کمی درد دارید، باید آن را بهحساب اصطکاک بگذارید. بانوان با چربکردن ناحیه تناسلی میتوانند از این اصطکاک در زمان دخول آلت مردانه به واژن جلوگیری کنند.
قبل از دخول، بهتر است دو طرف کمی برای شروع فرایند آماده شوند و با معاشقه به استقبال نزدیکی بروند. در این صورت، ترشحات واژن به دخول کمک بیشتری میکند و از درد هم خبری نخواهد بود. بهجز ترشحات طبیعی بدن از واژن، استفاده از روانکنندههای واژن هم به راحتترشدن دخول کمک میکند.
۳. در رابطه جنسی اولتان به اوج لذت جنسی (اُرگاسم) خواهید رسید؟
یادتان باشد که احتمال دارد در رابطه جنسی برای اولین بار به تجربه ایدئالی نرسید. در واقع، گاهی همهچیز خوب پیش نمیرود و مطابق چیزی نیست که در ذهنتان است. بسیاری از افراد خاطرات اولین رابطه جنسی خود را ناخوشایند و آزاردهنده میدانند.
ماجرا از این قرار است که هر دو طرف در نخستین نزدیکی تحت فشارند و بهطور صددرصد راحت نیستند. همینها میتواند مانع از رسیدن به اوج لذت جنسی یا همان ارگاسم شود. با این حال، حتی اگر ارگاسم هم رخ ندهد، نتیجه تجربه نخست، نزدیکی بیشتر میان زوجهاست.
۴. در اولین رابطه زناشویی با همسر ممکن هست بارداری رخ بدهد؟
باورهای اشتباهی در برخی جوامع وجود دارد که میگویند در نخستین رابطه جنسی بارداری رخ نخواهد داد. اگر پریود میشوید، با نخستین رابطه جنسی هم احتمال بارداری برایتان وجود خواهد داشت. با این حساب، اگر نمیخواهید باردار شوید، جلوگیری از بارداری در اولین رابطه را جدی بگیرید و از روشهای پیشگیری استفاده کنید.
این توصیهها را برای اولین نزدیکی با همسر در نظر داشته باشید
یکی از دلایل ترس از هر چیزی ناآگاهی است. اگر درباره موضوعات مختلف اطلاعات کافی و شناخت داشته باشیم، از هیچچیز نمیترسیم. قبول دارید؟ در زمینه اولین نزدیکی با همسر نیز باید نکات و توصیههایی را بدانید که در ادامه برایتان خواهیم گفت.
۱. عشق و اعتماد را دستکم نگیرید
پژوهشهای علمی نشان میدهند یکی از عمدهترین عواملی که موجب میشود تجربه نخست رابطه جنسی برای افراد خوشایند شود، عشق و اعتماد است. زمانی که همسرتان را دوست دارید و به او عشق میورزید، رابطه بهتر و شیرینتری را هم تجربه خواهید کرد.
۲. مکان مناسبی در نظر بگیرید
محیطی آرام و آشنا از استرسهایتان برای تجربه اولین نزدیکی با همسر میکاهد. یادتان باشد اگر در محیط و مکانی مناسب شروع به برقراری رابطه جنسی کنید، احساس بهتری خواهید داشت.
۳. بدنتان را بیشتر بشناسید
سعی کنید روند نزدیکی را بهطور علمی بررسی کنید و با بدن خودتان و همسرتان بیشتر آشنا شوید. باید بدانید که قرار است در این تجربه دونفره چهچیزهایی را در بدنتان مشاهده کنید.
۴. معاشقه نزدیکی را بهبود میبخشد
وجود تشویش و نگرانی درباره رابطه جنسی برای اولین بار طبیعی است. معاشقه تا حد زیادی از این نگرانیها میکاهد. بیمقدمه به سراغ رابطه جنسی رفتن به اضطراب زوجها اضافه میکند. یادتان باشد نباید برای رسیدن به ارگاسم عجله کنید. بگذارید همهچیز روند طبیعی خودش را طی کند.
۵. با اولین بار قضاوت نکنید
همانطور که گفتیم، عوامل مختلفی بر تجربه اولین رابطه زناشویی اثر میگذارند؛ بنابراین، شاید همهچیز هم خوب و موردانتظار پیش نرود. یادتان باشد تجربههای بعدی کاملا متفاوت از بار نخست هستند.
۶. استفاده از وسایل پیشگیری و نزدیکی حفاظتشده را فراموش نکنید
یادتان باشد که از وسایل پیشگیری استفاده کنید. رابطه جنسی محافظتشده و استفاده از وسایل پیشگیری، در کنار جلوگیری از انتقال بیماریهای جنسی، به شما در داشتن رابطهای آرامتر و سالمتر نیز کمک میکند.
دقت کنید که بیماریهای مقاربتی مختلفی از جمله موارد زیر از راه رابطه جنسی ایجاد میشوند:
- سوزاک؛
- سفلیس؛
- HIV/ ایدز؛
- تبخال تناسلی؛
- عفونت کلامیدیا؛
- هپاتیت بی و سی.
بعضی از بیماریهای مقاربتی را میتوان با مصرف آنتیبیوتیک و داروهای دیگر درمان کرد؛ اما برخی هم درماننشدنیاند. با طرز استفاده از کاندوم و دیگر وسایل محافظتی که از انتقال بیماریها جلوگیری میکنند، آشنا باشید.
۷. با همسرتان درباره دلنگرانیهایتان صحبت کنید
یکی از مهمترین کارهایی که برای اولین رابطه جنسی باید انجام بدهید صحبتکردن است. با همسرتان درباره این موضوع حرف بزنید و بگویید که دلنگرانیهایتان چیست و خیالتان را راحت کنید.
۸. با همسرتان در طول نزدیکی صحبت کنید
شاید گمان میکنید فرایند نزدیکی باید در سکوت کامل طی شود؛ اما اینطور نیست. با همسرتان صحبت کنید و مثلا از او بپرسید از رابطه رضایت دارد؟ احساس راحتی میکند؟ اگر مشکلی وجود دارد هم حتما لازم است که مطرح شود. پس ارتباطاتتان را از راه کلام کنترل کنید و ببینید طرف مقابلتان چه حسوحالی دارد.
۹. با انواع شیوههای رابطه جنسی آشنا شوید
یادتان باشد شکلهای مختلفی برای رابطه جنسی وجود دارد. آشنایی با آنها و صحبتکردن دربارهشان با همسرتان رابطه جنسی برای اولین بار را برایتان خوشایندتر میکند.
۱۰. مشکلات و بیماریهای کاهشدهنده کیفیت نزدیکی را بشناسید
فراموش نکنید بیماریها و مشکلاتی وجود دارند که کیفیت نزدیکی را کاهش میدهند. این مشکلات دخول را دردناک میکنند، برای مثال:
- اندومتریوز؛
- التهاب واژن؛
- عفونت مثانه؛
- خشکی واژن؛
- عفونت قارچی واژن؛
- عفونتهای التهابی لگن؛
- عفونتهای مجاری ادراری؛
- واکنشهای حساسیتی به کاندوم یا روانکننده واژن؛
- واژینیسموس (بستهشدن غیرارادی ماهیچههای مثانه)؛
- بیماریهای مقاربتی مانند سوزاک، تبخال تناسلی، و… .
۱۱. رضایت و لذت کلید داشتن رابطهای مطلوباند
باید بدانید رضایتمندی و لذت در رابطه جنسی با همسرتان بسیار مهم است. همراهی باهم در این مسیر را فراموش نکنید و به این عمل به چشم رابطهای دونفره نگاه کنید که هر دو باید از آن راضی باشید. در طول رابطه جنسی، با نگاه و کلام و اقدامات درست سعی کنید برای خودتان و همسرتان رضایت به وجود بیاورید.
۱۲. الگوهای نادرست برای نزدیکی را از ذهنتان خارج کنید
تجربه اولین رابطه زناشویی در صورتی خوب پیش خواهد رفت که بدانید میان واقعیت و تبلیغات تفاوت زیادی وجود دارد. منظور از تبلیغات در دنیای موضوعات جنسی همان فیلمها و محصولات تصویری و رسانهایاند که رابطه جنسی را به شکلی غیرواقعی نشان میدهند. آنها الگوهای نادرستیاند و ذهنیت اشتباهی نسبت به رابطه جنسی در اختیارتان میگذارند. دورشان را خط بکشید.
۱۳. دستپاچگی و هولشدن طبیعی است
زمانی که نخستین رابطه جنسی را تجربه میکنید، با شرایط و فرایند چندان آشنا نیستید. طبیعی است که دستپاچه شوید، اشتباهاتی از شما رخ بدهد و در یک کلام، ناشیانه عمل کنید. با این حساب، خجالت نکشید و راحت باشید و بدانید خاطرات اولین رابطه جنسی در آینده برای شما و همسرتان شیرین و خندهدار خواهند بود.
در آخر
بهترین زمان برای اولین رابطه زناشویی زمانی شکل میگیرد که آگاهیتان درباره این عمل زیاد باشد؛ پس دربارهاش بخوانید و اطلاعات کسب کنید و میزان آرامشتان را افزایش دهید.
خوب پیشرفتن اولین رابطه جنسی وابسته به میزان آمادگی ذهنی و جسمی شما و همسرتان است. توصیههای این مقاله برایتان مفید بود؟ موضوعی هست که بخواهید به این توصیهها اضافه کنید؟ از تجربهها و اطلاعاتتان برای ما بنویسید.
منابع دیگر: menshealth
الان حتما با گزاشتن این مطلب در سر تیتر صفحه اول اون هم، توجه نکردید که غیر از زوج ها و بدتر از اون نوجوان ها هم میخونند؟
و البته بیشتر این گروه اول هستند چون متاهل ها اغلب گذر کرده اند ازین مطلب
حرف اشتباهی زده نشده و تبلیغ غلطی هم صورت نگرفته مسائل جنسی یکی از بدیهیاتیه که هر انسانی فارغ از سنش نیاز داره تا در موردش آموزش ببینه
سلام، ممنون از اینکه نظرتون رو با ما بهاشتراک گذاشتید. منظور از زوج فقط کسانی نیست که مدتیه ازدواج کردهن و از این مرحله عبور کردهن، منظور کسانیه که تازه به این مرحله رسیدهن،کلی سؤال و ابهام توی ذهنشونه، میترسن و یا به هر دلیلی به راهنما نیاز دارن. خیلی وقتا این افراد به مشاور دسترسی ندارن و نمیتونن از کسی در این مورد راهنمایی درستی بگیرن، پس ما وظیفه خودمون میدونیم که آموزش صحیح رو در اختیارشون بذاریم. مسئله سلامت جنسی چیزی نیست که نادیده یا دست کم گرفته بشه. با این حال نقد شما رو میپذیریم و به قرار گرفتن اینطور مطالب در ویترین مجله با حساسیت بیشتری نگاه میکنیم. ممنون از اینکه همراه ما هستید. 🙂
بنده خیلی از افراد نوجوان و کودک ( حدود ۸ تا ۱۵ سال ) رو میشناسم که هر روز میان و به سایت خوبتون سر میزنن ، الان این مطلب رو گذاشتید در صفحه ی اصلیتون و این افراد به دلیل کنجکاوی میان و میخونن ☹️😕
عزیز من خودم ۱۶ سالمه و از ۹ سالگیم روانشناسی میخونم و خیلی درک بالایی از این مسائل دارم بنظرم خیلیم خوبه که میدونم، اینجوری پس فردا بزرگ بشیم یه پسر نمیتونه ازمون سواستفاده کنه و ما حواسمون هست این نکات رو رعایت کنیم، انقدری که شما نگرانید نمیدوند بچهای بقیه چجورین و از سر ناآگاهی دست به چه کارایی میزنن. وقتی از الان بدونیم خیلی بهتره! اگه ندونیم و همش براش قضیه رو بزرگ کنید کنجکاو میشه بره سمتش و دست به کارای خطرناک بزنه! این نظر شخصی منه
متوجه حساسیتتون هستیم. ممنون که ما رو در جریان میگذارید.
سلام این که فارغ از سن و سال مسائل جنسی باید دونسته بشه اشتباهه هرچیزی زمان خودش
دوست خوب در هر سنوسالی بنا به موقعیت و سطح درک فرد، نیاز به اطلاعرسانی متناسب با سن هست.