۷ دلیل که نشان می‌دهد پیشرفت شغلی شما متوقف شده است

9

پیشرفت شغلی برای برخی از افراد خیلی زود صورت می‌پذیرد. در حالی‌ که عده‌ای دیگر همیشه درجا می‌زنند. وضعیت شغلی شما در چه موقعیتی قرار دارد؟ آیا احساس می‌کنید روند پیشرفت شما متوقف شده است؟ در ادامه به ۷ دلیلی اشاره می‌کنیم که می‌توانند عامل توقف پیشرفت شغلی شما باشند.

۱. شغل شما مناسب‌تان نیست

اگر در انجام کاری خوب هستید که با توانمندی‌های اصلی شما هیچ ارتباطی ندارد، در مسیر شغلی‌تان دچار سکون خواهید شد.


حتما بخوانید: ۵ نشانه که شغل‌ شما استعدادتان را به هدر می‌دهد

۲. خودتان را به افراد اشتباهی اثبات می‌کنید

منظور ما این نیست که از همکاران خود حمایت نکنید یا نسبت به آنان بی‌توجه باشید. اتفاقا شما باید در محیط کار روحیه‌ی همکاری و مشارکتی داشته باشید. اما باید بدانید چه کسانی در مورد ارتقای شغلی، قدرت تصمیم‌گیری دارند. کاری کنید این افراد ارزش شما را بدانند. معمولا مدیر شما در این تصمیم نقش دارد، ولی ممکن است نظر او به تنهایی نتواند منجر به پیشرفت شما شود. بنابراین شما باید افراد دیگری را شناسایی کنید که در تصمیم‌گیری نقش به‌سزایی دارند. بر ایجاد رابطه‌ای خوب با آنها تمرکز کنید تا از این طریق روند شغلی‌تان متحول شود.


حتما بخوانید: ۱۱ راه برای اینکه در محل کار به شما احترام بگذارند

۳. اهداف خود را با توجه به شرایط تغییر نداده‌اید

برای پیشرفت شغلی اهداف خود را با توجه به شرایط تنظیم کنید

برخی اوقات شرایط تغییر می‌کند و این باعث تغییر استراتژی شرکت می‌شود. به عنوان مثال ممکن است شما و واحدتان پیشرفت خوبی کرده باشید. شاید هدف جدید واحدتان کاهش قیمت محصول تولیدی باشد، در حالی‌ که شما طبق روال پیشین، دائما بر روی ایده‌های جدید تأکید می‌کنید که در شرایط فعلی برای واحد شما فایده‌ای ندارد. تفاوت در اهداف شما و مدیرتان باعث می‌شود پس از مدتی از اولویت‌های مدیر خود خارج شوید.

۴. حقوق‌تان بیش از ارزش شماست

ممکن است شما سال‌ها در شرکتی مشغول باشید و با افزایش حقوق سالیانه‌، در حال حاضر حقوق نسبتا بالایی دریافت کنید. در این مواقع بررسی کنید که آیا تجربه، مهارت شغلی و تخصص تحصیلی شما ارزش حقوقی که دریافت می‌کنید را دارد؟ آیا تفاوت بین شما و نیروی کم‌تجربه‌تری که عملکردش مانند شماست، فقط در حقوق بالای شماست؟ این عوامل را بررسی و در صورت نیاز اصلاح کنید تا قربانی تغییرات بعدی شرکت‌تان نشوید.


حتما بخوانید: چطور افزایش حقوق داشته باشیم؟

۵. ارزش شما بیشتر از شرکت‌تان شده است

برخی اوقات عملکرد شما در حدی است که نمی‌توانید در شرکت فعلی خود به ‌حق‌تان برسید. در این مواقع ممکن است به دلایل غیرحرفه‌ای از پیشرفت باز بمانید. شاید در این موقعیت‌ها بهتر باشد گزینه‌هایی مانند پیوستن به شرکتی دیگر را نیز بررسی کنید.

۶. هیچ تلاشی برای پیشرفت‌تان نمی‌کنید

با آموزش و افزایش مهارت‌ها شانس پیشرفت شغلی خود را افزایش دهید

آیا اخیرا برای پروژه‌ای که شما را به چالش بکشد، داوطلب شده‌اید؟ آیا پیگیر پروژه‌های جدید هستید؟ در سال گذشته در چند همایش و رویداد صنعتی مرتبط با شغل‌تان شرکت کردید؟ آیا دانش خود را به‌روز کرده‌اید؟ پیشرفت شغلی با نشستن و نگاه کردن به ساعت حاصل نمی‌شود. شما باید با گذر زمان ارزش و توانایی‌های خود را در حوزه‌ تخصصی‌تان بهبود ببخشید.


حتما بخوانید: ۶ مهارت برای موفقیت شغلی که همیشه به کارتان می‌آید

۷. شما در حال حرکت به مقصدی نامعلوم هستید

اگر پس از مدتی طولانی این اولین دفعه‌ای است که به پیشرفت شغلی فکر کرده‌اید، پس تا به حال توجه چندانی به اهداف خود نداشته‌اید. حتی اگر پیش از این عملکردتان نتیجه‌ای مناسب برای شما به همراه داشته، شاید باز هم نسبت به تغییرات بازار و شرکت مرتبط نبوده است. شما باید همیشه وضعیت شغلی خود را کنترل کنید و عادت‌ها، ارتباطات، مهارت‌ها و تخصص خود را بهبود ببخشید.

درجا زدن شغلی فقط مختص کسانی نیست که در جست‌وجوی ارتقای شغلی هستند و به آن نرسیده‌اند. شاید خیلی هم به دنبال پیشرفت شغلی نباشید، ولی بالا بودن نسبی حقوق‌تان می‌تواند منجر به از دست دادن موقعیت‌تان شود. در این مواقع باید مهارت‌های خود را افزایش دهید تا سطح شما با حقوق دریافتی‌تان متناسب شود. شاید شما شرکتی که در آن هستید را دوست دارید و در عین حال سطح خود را بالاتر از شرکت می‌دانید. در این مواقع ممکن است به این امید در آن‌جا بمانید که وضعیت شرکت بهبود یابد. ولی این ریسک را هم باید بپذیرید که شاید هرگز شرکت نتواند چیزی که حق‌تان است را به شما بدهد. اگر هوشیارانه کار نکنید، امکان دارد پیشرفت شغلی به دست نیاورید. کاملا آگاهانه در مسیر شغلی خود گام بردارید تا به سمت اهداف خود حرکت کنید.

برگرفته از: forbes

ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

آخرین دیدگاه‌ها (از 9 دیدگاه)
  1. رقیه محمدی می‌گوید

    مورد 4 رو اصلا نمی‌تونم بفهمم. ینی چی؟ اصن مگه کسی هم پیدا میشه که بتونه اعتراف کنه اندازه‌‌ی حقوقی که می‌گیره ارزش نداره؟ بعد فرض کنیم پیدا هم شد (الکییی) چجوری اصلاح کنه؟ استعفا بده بگه حقوقم زیاده؟ یا درخواست بده حقوقشو کم کنن؟ “قربانی تغییرات بعدی نشوید” ینی چی؟ حقوق ادم زیاد باشه مگه قربانی میشه؟

    1. پورمحسن می‌گوید

      به نظرم اعتراف خیلی مد نظر نیست، بیشتر باید به این مسئله توجه کرده که اگر در سازمان مجددا افراد ارزیابی بشن یا بنا به دلایلی مجبور به تغییر سازمان بشن ، با توجه به توانایی ها دیگه نتونن در این حد دریافتی داشته باشن

  2. میلاد فروحی می‌گوید

    شاید خیلی هم به دنبال پیشرفت شغلی نباشید، ولی بالا بودن نسبی حقوق‌تان می‌تواند منجر به از دست دادن موقعیت‌تان شود. در این مواقع باید مهارت‌های خود را افزایش دهید تا سطح شما با حقوق دریافتی‌تان متناسب شود رقیه جان قسمت آخر مطلب این موضوع رو توضیح داده.منظور اینه اگه به مرور حقوقتون بالا رفته اما کارآیی بالا نرفته,صرفه اقتصادی واسه شرکت ندارید و احتمال اخراج توی تعدیل بالاتره.بنابراین سطحتون باید بیاد بالاتر تا ارزش حقوق بیشتری که دریافت می کنید رو واسه شرکت داشته باشید

    1. رقیه محمدی می‌گوید

      خیلی ممنون که توضیح دادین.
      از مورد 4 به بعد فقط تیتراشو تونستم بخونم. ( چون هنوز درگیر خود 4 بودم!)
      پس کلا میخواد بگه بالارفتن حقوقت یه تیغ دولبه س. حواستو جم نکنی کار دستت میده.
      مرررسی. هم واسه توضیحات هم مقاله. خیلی مفید بود، خصوصا مورد 4!

      1. میلاد فروحی می‌گوید

        خواهش می کنم دوست عزیز. اتفاقا خیلی خوب شد که شما پرسیدین.شاید این سوال برای بقیه هم پیش اومده بود.چون یه مقداری گیج کننده هم به نظر میومد.

  3. رضا می‌گوید

    سلام. ممنون از لطفتون . عالي بود.

    1. میلاد فروحی می‌گوید

      متشکر از نظرتون دوست عزیز

هر سوالی داری از
هوش مصنوعی رایگان چطور
بپرس!

close icon
close icon